RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. märts 2019

Eesti on aborditegemises Euroopa meister

Abordivastane miiting ÜRO Peaassamblee istungi ajal.

Ühiskonnas on meedia kaasabil kõvasti tuld antud aborditeema tõstatamise pärast, kuid tõsiasi on see, et eestlannad teevad hulga rohkem aborte kui Euroopa Liidu teiste riikide naised.
Kui EKRE on võtnud aborditeema ühe punktina kolaiatsioonikõnelustesse, siis tõusid naistearstid tagajalgadele, president taunib selle senise tabuteema püstitust, kuid Eesti Ekspress tõi välja Eurostati faktid, millest selgub, et Eesti on Euroopa meister aborditegemises. Seda nii iga sünnitusealise naise kui iga sünnituse kohta.
„Eesti meediast jääb kergesti mulje, et EKRE juhid ning Varro Vooglaid oma järgijatega võitlevad vale võitlust. Olukord „abordirindel“ on ju aasta aastalt jõudsalt paranenud. Seksuaaltervise Liit kiitis alles mõned päevad tagasi, et Eestis toimuv seksuaal- ja reproduktiivtervise edendamine on edulugu,“ kirjutas Ekspress, tuues välja näited, et olukord tegelikult nii roosiline ei ole ja EKRE juhid ajavad õiget asja.

Eestis tehti statistikaameti andmetel 2017. aastal kokku 5756 aborti, sellest 4000 legaalset aborti, see on 41 aborti 100 elussünni kohta. Siinkohal ei maksa unustada sedagi, kui palju on naisi lahkunud välismaale tööle ja elama, ja kes on osa sellest kurvast statistikast endaga kaasa viinud.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti-on-abortides-euroopa-meister/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP