RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. märts 2019

Innovaatiline mister Bruce McArthur ja tema meetrikõrgused lillevaasid ehk lugu sellest, kuidas sarimõrvarist sai „rahvuslik rikkus“

Kanadas Torontos, nagu Eestis ja mujalgi meie ajal, mahitati (või isegi soositi)pederastiat ja hälbeid, tegutses pederastide ja nn „transsooliste“, kohtumispaik nimega „Gay Village“. Pederastidest endist kasutati ainult ilustussõnu ehk eufemisme nagu praegult Eestiski, nad olid „homod“ või koguni „gay-d“, mis inglise keeles tähendab „lõbusat“, „village“ tähendab aga küla. 

Kohtumispaigas kohtasid mõned „lõbusad“ nii kõvasti, et keegi neid enam pärast seda ei näinud. Omaette küsimus on, kuidas selline „kadumine“ võis nii kaua (2010 – 2017) kesta? Kui inimestel ei olnud lähedasi ja nad olid jätnud end oma väärastusega üksinda, see tähendab, et suhete võrgustik, mis inimmaailma liigendab,  oli jäänud hälbinutel hõredaks või muutunud olematuks. Kõigest hoolimata oleks ikkagi pidanud erapooletud uurijad huvi tundma, mis õigupoolest toimus „Lõbusate Külas“.
Uus pööre selles loos saabus jaanuaris 2018, kui piirkonnas levinud meetrikõrgustest lillevaasidest (pildil) hakati leidma inimjäänuseid. 
Foto nr 1: Meetrikõrgune lillevaas
 
 Õnnestus kindlaks teha vaaside päritolu. Nimelt oli selliseid vaase paigaldanud „Lõbusate Küla“ aktivist, vastava sugulise kalduvusega aednik Bruce McArthur (pildil), kes enam aednikuna ei töötanud.
 Foto nr 2: Bruce McArthur 

Politsei võttis 67-aastase Bruce McArthuri salajase jälgimise alla. Varsti, 18. jaanuaril 2018 märgatigi teda koos ühe noore mehe – järjekordse „armastatuga“ oma elukohta sisenemas (vt foto nr 3). 
 
Foto nr 3:  Bruce McArthur koos järjekordse „armastatuga“ , meeste selja tagant paistab suur lillevaas, mis vaevalt sattus sinna juhuslikult 

Politseil tekkisid tõsised kahtlused, et noore mehe elu võib olla ohus. Eriüksus tungis Bruce McArturi elamisse. Nooruk leiti tema voodist, voodi külge seotuna. Hälvik ei olnud jõudnud teda veel elusalt tükeldama hakata. Peale lillevaaside õnnestus üles leida mitmed kaduma läinud „lõbusad“ pederastid ka Bruce McArthuri arvutist – kahjuks küll juba tükeldatud kujul. Hälvik ei raatsinud lihtsalt „nii erutavaid“ fotosid oma arvutist kustutada. Kohtus tunnistas ta end süüdi kaheksa ohvri, kelle pildid olid arvutist leitud, tapmises ja tükeldamises (vt foto nr 4).
 
 Foto nr 4: Bruce McArthuri ohvrid 

Bruce McArthur näitas üles tõelist innovaatilisust. Lilled kasvasid meetrikõrgustes lillevaasides korraliku „mullarammu“ peal lopsakad ja õitsesid hästi – õitses seda mööda ka aedniku tagasihoidlik lillepoti äri. Kapitalismi triumf sellega veel ei piirdunud. Nimelt sai sarimõrvar Bruce McArthurist lausa rahvuslik rikkus, sest Toronto (ja ka Kanada) ajakirjandusele oli tema abiga saabunud tõeline kuldajastu, eriti selle kollasemale otsale. Kuhu politsei välja sõitis, kus tuhnis ja mida leidis jne? Läbimüük ja kasum paisusid kui õhupall lapse suu peal. Kuldajastust võib igaüks osa saada, kui toksib googlisse „Bruce McArthurs flower pots“.

Loo moraal: annad kuradile sõrme ja võtab... Väärastuste sallimine viib varem või hiljem veel jõledamate väärastusteni.

Allikas: nordfront.se

Matti Ilvese blogile koostas
Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP