RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 23. märts 2019

Repliik: Mihkel Raud võlgneb Varro Vooglaiule ja tema perekonnale avaliku vabanduse

Mihkel Raud ja "muusikaline kollektiiv" Hekdik. Foto: kuvatõmmis saatest Kolmeraudne

Kuigi Mihkel Raud helistas Varro Vooglaiule ning olevat siiralt vabandanud eile õhtul tema otsesaates “Kolmeraudne” rõvetsenud vasakliberaalse “muusikalise” propagandakollektiivi Hekdik pärast ning kinnitanud, et selline intsident ei olnud tema poolt tahtlik ja lubanud tulevikus teha kõik selleks, et selle kordumist välistada, on Raua juttu kahjuks raske tõsiselt võtta.

Esiteks on raske uskuda, et Raud ei teadnud, milline “muusikaline kollektiiv” tema saates milliste lugudega üles astub, seda enam, et Hekdikul ongi oma YouTube kanalis vaid kaks lugu, mis mõlemad saates ka kõlasid. Seega poleks kogu nende loomingulise kataloogiga tutvumine võtnud ajaliselt rohkem kui 8 minutit ja 47 sekundit.

Teiseks ei väljendanud Raud pärast nende korduvat ülesastumist mitte mingisugust taunivat hoiakut, pahameelt ega hukkamõistu, hoolimata sellest, et end “vapralt” parukate ja prillide taha peitnud taidlejate suust kõlasid sellised jõhkrad solvangud:

“Meil on šovinistid ja rassistid, Varrol lapsi seitse.
Naine pliidi küljes ketis, tal on Austria kelder
“Parem negatiivne iive kui Varrol lapsi seitse.”
“Meil on vägivaldsed värdjad, ajupeetus – meil on EKRE.”
“Meil on teemas keelame-kõik-ära-konservatiivid,
meil on pool rahvast nii loll, et neil pole isegi piinlik.”

Vastupidi: Raud hindas nende esitust koguni tugeva aplausi vääriliseks, kiitis neid kui “suurepärast kollektiivi” ning väljendas lootust nendega oma saates kindlasti veel korduvalt kohtuda, kuigi nad olid just hetk varem tema külalist ning tolle perekonda rängalt solvanud.

Seetõttu jätab Mihkel Raua käitumine hetkel paratamatult sügavalt kahepalgelise ja ebasiira mulje. Suhete silumiseks ja enda (ja oma saate) maine päästmiseks peaks Raud aga Varro Vooglaiult ja tema perekonnalt avalikult vabandust paluma, juhtunu pärast siirast kahetsust väljendama ning ühtlasi Hekdiku nimelist rõvekollektiivi edaspidi oma saates boikoteerima.

 -

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP