RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. märts 2019

Jess! Ülbus maksis Reformierakonnale kätte!

Reformikad olid pärast nii õhku täis, et ei tahtnud enam enda sisse ära mahtuda. Kõigepealt korraldasid massiivse valimispettuse, pannes kõik oma hooldekodude „kliendid” enda poolt hääletama, ja siis tagusid endale kahe käega vastu rindu: „We are the champions, we are the champions!” Kaja Kallasest ülbemat inimest pärast valimisi polnud - kõrk kuninganna andis teada, kes tema õukonda passib ja kes mitte.

Aga sellega avas ta ka oma kaardid ja vastastel oli kohe tema nõrkused teada. Ref arvas ilmselt, et konkurendid hakkavad kohe nende juurde audientsile jonotama, aga võta näpust - ei hakanud. Refi ülbus on legendaarne ja kõigile ammu ning hästi teada. Miks peaks Kesk ja Isamaa lõhkuma oma hästi töötanud koalitsiooni? Et jälle Refi talda lakkuma hakata? Puudub vajadus.

Kõige targem ongi kas vana koalitsiooniga edasi minna (Kesk-Isamaa-sotsid) või sotsid üle parda visata ning EKRE sisse tuua. Mina pooldaks viimast varianti. Ja las need ülbikutest reformarid, suured välistajad, istuvad veel neli aastat opositsioonis :D

Nii et Kohvik kiidab Jüri Ratase otsuse igati heaks. Lõpuks ometi on mehel selgroog tekkinud. Nii hoida! Isamaa on ka väga tubli. Õige otsus, Helir-Valdor Seeder! Ega te mingid Reformierakonna jooksupoisid ole!

Fotol imestunud Kaja Kallas, kes ei suuda uskuda, et TEMA pakkumisele ära öeldi, screenshot Delfi veebist.

Allikas: https://innojairja.blogspot.com/2019/03/jess-ulbus-maksis-reformierakonnale.html

1 kommentaari:

Unknown 24. märts 2019, kell 19:31  

Minu tuttav on hooldekodus ja ta on tugevate rahustite all, sest tal käivad langetõve hood peale. Käisime külas ja ta ei tundnud meid äragi. Ajas kõik segi. Nüüd aga hääletas ta interneti teel rehvide poolt.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP