RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. märts 2019

Kaja Kallas: Keskerakond ei austa valimiste tulemusi. Plaan B on Isamaa ja sotsid

Kaja Kallas andis lootust, et peale Keskerakonna eitavat vastust võimuliidu läbirääkimisteks, on laual teinegi variant – liit Isamaa ja sotsiaaldemokraatidega. 

“Otsus on pisut kummaline. Enne läbirääkimiste algust läbirääkimised välistada,” kommenteeris Kallas Keskerakonna otsust Postimehe otseülekandes.

Ühtlasi väljendas ta ka tundmust, et “võib-olla ei aktsepteerita seda, et naine need valimised võitis”.
Keskerakonnaga kompromissi leidmiseks Kallas suurt lootust ei andnud. “Kavatsen täita oma peamist valimislubadust ja seista ühetaolise tulumaksusüsteemi eest. Kui ainuüksi selle pealt välistatakse läbirääkimised, siis ei austata valimiste tulemusi,” leidis ta.

Järgmisena loodab Kallas leida partnerid Isamaa ja sotside näol. Olgugi, et Reformiereakonna peaministrikandidaat mõlemad erakonnad juba enne kõneluste algust välistas.
Seejuures on Kallase sõnul tõenäoline, et Jüri Ratas töötab selle nimel, et moodustada liit EKRE ja Isamaaga ning Reformierakond hoolimata vägevast valimistulemusest üldse valitsuse ukse taha jääb.

“Jüri Ratas on öelnud, et tema soov on kindlasti jätkata valitsuses ja mulle tundub, et jätkata ka peaministrina. Tal on teised võimalused olemas,” vastas Kallas ajakirjaniku küsimusele.

Toimetas Lennart Käämer

Allikas: http://objektiiv.ee/kaja-kallas-keskerakond-ei-austa-valimiste-tulemusi-plaan-b-isamaa-ja-sotsid/ 
_____________
Kui Isamaa läheb koos punaste sotsidega ja liberaalsete reformikatega ühte valitsusse, siis kaotavad nad lõplikukult enda uue konservatiivse näo.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP