RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. märts 2019

MATTI ILVES: EESTI JÄLLE MAAILMA PÄÄSTMAS!

Meie valitsused käituvad kui ülirikka riigi valitsused ja on valmis kõiki läbikukkunud riike ning organisatsioone aitama. Samas meil on avaldatud andmed, et 63 tuht last elab vaesuse piiril (vaesuses)! Selline olukord, kus lapsed nälgivad, on Eesti suur häbiplekk mis tuleks koheselt kõrvaldada. Kui vaesed lapsed on juba kooliealised, siis saavad nad vähemalt kord süüja sooja toitu koolisöökates.
Eurostati teatel elas 2016. aastal Eesti elanikest 24,4 protsenti ehk 320 000 inimest vaesuspiiril või sotsiaalse tõrjutuse ohus. "Vaesuspiiril" ja "sotiaalse tõrjutuse ohus" on selged uuskeelsed värdväljendid, normaalses inimkeeles tuleb neid väljendeid võtta lihtsalt vaesuses ja sotsiaalselt tõrjutuna.

Valitsejad arvavad siiski, et meie suurest rikkusest on võimalik raha puistada kõikjale. Siiani antakse Afganistaanile 1 000 000 eurot aastas. Eesti annab - Süüria humanitaarkriisi leevendamiseks 250 000 eurot, lisaks annab Eesti 150 000 eurot ÜRO Humanitaarasjade koordineerimisbüroole.
Eesti annab 50 000 eurot Rahvusvahelisele Punase Risti komiteele humanitaarkriisi leevendamiseks Süürias, selgub välisministeeriumi dokumendiregistrist. Ka eraldab Eesti 75 000 eurot ÜRO pagulaste ülemvoliniku ametile, 50 000 eurot ÜRO Maailma Toiduprogrammile ning 75 000 eurot ÜRO Lastefondile Süüria pagulaste olukorra leevendamiseks Jordaanias ja Liibanonis, vahendas BNS jne. Samuti 2016. aastal kulutas riik põgenikele 2,7 miljonit €.

Lisaks teatas Jüri Ratas, et tuleb Aafrika riike aidata, kui seal on parem elujärg, siis tuleb Eestisse ehk vähem immigrante. See on muidugi täielik jama ja eesti panus ei päästa siin midagi. Eesti aitas eelmisel aastal Aafrikat 38. miljoni euroga! Eks sellest rahast jätkub sealsete iseseisvate riikide saamatutele korrumpeerunud juhtidale luksusautde ostmiseks, villade soetamiseks ja võib-olla jääb midagi üle ka majanduse turgutamiseks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP