RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. märts 2019

Kümne miljoni elanikuga Rootsi avab uksed 10 miljonile Hiina moslemile

Uiguurid protestivad ÜRO peakorter ees Hiina repressioonide vastu.

Rootsi valitsus otsustas avada uksed Hiina tagakiusatud uiguuri moslemitele ning lubab neil taotleda varjupaika Rootsis, mis toob rootslaste rahvusliku enesetapu veelgi lähemale.
Rootsi Migratsiooniamet tegi sel nädalal otsuse lihtsustada Hiina uiguuri moslemite varjupaigataotluste regulatsiooni, et nad oleksid koos teiste tagakiusatud moslemitega teretulnud Rootsi.
Sellel sammul võivad Rootsile olla tõsised tagajärjed, sest statistika kohaselt elab Hiina Xinjiangi Uiguuri autonoomses piirkonnas hinnanguliselt pea 11 miljonit uiguuri, kes on moslemitest türgi rahvas. Nüüd on neile uksed Rootsi avatud.
Rootsi võttis 2015. aastal vastu 163 000 varjupaigataotlejat – neile kulutati rahaliselt summad, mis moodustavad 14-kordse iga-aastase kaitseeelarve. Kohalikud omavalitsused on sunnitud tõstma makse, et migrante üleval pidada. Valitsus on tõstnud pensioniiga, et migrantide kulusid katta. Kuid migrandid tööd ei tee – töötuse määr võrreldes rootslastega on kordades suurem.

Otsuse aluseks on see, et Hiina paigutab Rootsi võimude väitel radikaliseerunud uiguuri moslemeid nn. “ümberkasvatuslaagritesse”. See on inimõiguslased marru ajanud. Võitlus uiguuride tagakiusamise vastu on paisunud ülemaailmseks ürituseks.

Vikipeedia kirjutab, et tänapäeval on uiguurid lõhenenud mitme maailmavaate vahel. Panislamismi esindab Ida-Turkestani Islamiliikumine, pantürkismi Ida-Turkestani Vabastusorganisatsioon ja iseseisvustaotlusi Ida-Turkestani sõltumatuse liikumine.

See aga tähendab, et koos uiguuri põgenikega hakkavad Rootsi saabuma islamivõitlejad, kes toovad konflikti Skandinaaviasse kaasa.

Allikas: Breitbart

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/kumne-miljoni-elanikuga-rootsi-avab-uksed-10-miljonile-hiina-moslemile/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP