RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. märts 2019

MATTI ILVES: GLOBALIST TONY BLAIR SABOTEERIB BREXSIT´IT

Nüüd on saanud täiesti selgeks, et valetaja (Iraagi sõda) ja globalist Tony Blair saboteerib Brexsit´it! Väljapaistev Briti ajaleht "Daily Telegraph" on teatanud, et endine Ühendkuningriigi peaminister osaleb salajastes infotundides välisriikide juhtidele, kus igati püütakse nurjata Suurbritannia jõupingutusi Euroopa Liidust lahkumiseks.

Sama ajaleht, viitab oma Pariisi allikatele, et Tony Blair on andnud nõu samuti globalist Emmanuel Makron´ile, kuidas vältida Brexitit. Ka on Blair nõustanud ka Euroopa Komisjoni presidenti Jean-Claude Junkerit ja just selleks et arutada Brexiti küsimusi, et Briti juhid loobuksid Brexitist täielikult.

2018. aastal Breitbart London teatas, et Michael Barnier, Euroopa Liidu ustav euroföderalist ja Brexiti läbirääkijal oli kohtumine "Tony Blairi Instituudis".
Samuti mitmed Briti poliitikud ja kirjeldavad Blairi käitumist kui "täiesti vastuvõetamatut".

Olen juba mitmeid kordi ütelnud ei ainus võimalus on neil lahkuda ilma lepinguta, sest koostatud leping on britte orjastav!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/03/arch-globalist-tony-blair-secretly-advising-macron-on-how-to-sabotage-brexit/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP