RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. märts 2019

MATTI ILVES: EESTIS PUTUKAD TOIDUKS

Seda meelt on ka Euroopa Liit. Euroopa Liidu inimesed võiksid sarnaselt Aasia ja Aafrikaga hakata toituma putukatest, mis võimaldaks võidelda näljaga kogu maailmas. Esialgseteks uurimistöödeks on EL eraldanud 3 miljonit €.
Edumeelses Soomes on juba müügil "toidukaubad", mis sisaldavad mitmesuguseid putukaid. Muidugi on seal ka rokem immigrante Aasisa ja Aafrika riikidest, kellele selline toit ei tekita tülgastust.

Nüüd on aga ka Eestis jõutud juba konkreetsete tegudeni. "Vikerraadios" võeti intervjuu ühe ettevõtja käest, kes plaanib kohe käivitada putukate tootmise meile toiduks.
Samas rääkis ta, milline meeldiv suhumine tema ideele valitses mitmetes ametiasutustes seal töötavate eurobürokraatide poolt, sest neile on ilmset teada E. Liidu seiskohad. Samas käis ka jutt maailmas valitsevast toidupuudusest. Tõsi on see, et isegi Eesti ei jõua toota "eduka põllumajanduspoliitika" tagajärjel oma rahvale vajalikku toitu ja ilma impordita oleksime juba peaaegu näljas.

Esialgu plaanib see ettevõtja toiduks tootma hakata mitmesuguseid kilke. Pakkudes seal raadios isegi suupistekes röstitud kilke koos pähklitega, kilkidel pidi olema tema jutu järgi pähkli maitse. Ettevaatlikuks tegi mind see, et tootma hakatakse ka putukajahu ja seda võidakse sokutada juba mitmesuguste toitude hulka.

Mis siis ikka - head isu!
_____________
Nüüd on moodustatud isegi  Eesti Putukatööstuse Liit!

2 kommentaari:

Lesko 26. märts 2019, kell 11:15  

Kogu se3 EL on üks suur soga. Talunikul ei tohi lihaveise põhikari olla suurem kui 80 looma. Muidu on ületootmine. Nüüd räägitakse et peab tarakane sööma. Lubage talunikult sel juhul karja suurendada. Ei pea satikaid kurgust alla kugistama

Matti Ilves 26. märts 2019, kell 22:22  

Või nii on koguni lood...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP