RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. märts 2019

Lähis-Idast pärit meest kahtlustatakse Tamperes viie lapse ema tapmises eriti jõhkral moel

Politsei tõlgib praegu dokumente, et saada märtsikuus tapetud ohvri ja kahtlusaluse kohta lisainfot nende kodumaalt Lähis-Idast. Politsei täpsemalt nende päritolu ei avalikusta.

Kahtlusalusele on tehtud vaimse tervise ekspertiis, aga selle tulemused pole veel selgunud. Politsei peab tapmist eriti jõhkraks. See tuli välja, kui Tampere politseijaoskonda ilmus eelmise, 2018. aasta 28. novembri hommikul imelikult käitunud mees. Politsei sai mehe jutust aru, et ta oli pussitanud oma naist, vahendab Iltalehti.

Politsei läks Takahuhti linnaossa kohale asja kontrollima. Naise korterist leiti eest jõhkral moel tapetud 1973. aastal sündinud naine. Naine oli tapetud nii jõhkral moel, et kohe leides oli selge, et ta oli surnud.
Kaasad olid lahutatud, aga suhe oli jätkunud ka peale lahutust. Paaril on mitu last, kellest osa on täisealised ja osa alaealised. Korteris juhtunu ajal lapsi polnud.
Kahtlusalust, 1968. aastal sündinud meest kahtlustatakse mõrvas. Tema kontrollimisel ei leitud märke joobest. Mees oli aga käitunud väga imelikult.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP