RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. november 2010

ARTIKKEL ERSP KODULEHELT

Jewroliit - Euroopa rahvaste surmavaenlane


(11.11.2010)“Euroskeptitsism viib sõjani ja tõusev rahvusluse laine on Euroopa Liidu suurim vaenlane, ütles Euroopa Liidu nõukogu president Herman Van Rompuy Berliinis. Van Rompuy seostas vaenulikkust Euroopa Liidu vastu ja ideed, et riigid võiksid sellest välja astuda agressiivse natsionalismi taassünniga, kirjutab Daily Telegraph”, vahendab Delfi.


Nüüd on  siis hr. Kelami näo ja sm. Ceausescu kõnemaneeridega “presidendi” poolt välja öeldud, miks kardavad kõikvõimalikud jewrotolerastidest Uue Maailmakorra apologeedid rahvuslust kui vanakurat viirukit.
Seega on just rahvuslus maailmavaade, mida peavad oma suurimaks vaenlaseks kõikide Euroopa riikide ja rahvuste liberaal-globaalsed hauakaevajad, kõik need Euroopa vabamüürlikud ümberrahvastajad, rahvusliku alaväärsuse ja dekadentsi kongusninalised apostlid, alates kodukootud libarahvuslikust IRL-st, nende Jewroparlamendi fraktsioonikaaslastest Sarkozy ja Merkeli parteidest ning lõpetades täiesti avalike marxistide-internatsionalistidega, kes pole erinevalt nendest esimestest “rahvuslastest” iial oma eesmärke varjanud. 

Just sellist Jewroliidu poolt aktsepteeritud “rahvuslust” propageeritakse ka meil, kus “vormilt rahvuslik, sisult multikultuurne” uusjeestlane võib oma rahvustunnet ainult laulupeorongkäigus pasteldes karates välja näidata. Ja kui sealgi, sest jälle võib välja ilmuda mõni väljavalitud rahvusest juudimuusika uurija Philip Bohlman Chicago Ülikoolist, kellele viirastuvad läbi eesti rahvariiete Iraani islamistide pandzaraad ja kes tõlgitseb regilaulu pruuni loitsuna.

Pole vähimatki kahtlust, et püüdu Jewroliidust lahkuda tõlgendavad selle globalistliku kimääri juhid “agressiivse natsionalismi taassünnina” ja ei kohku oma mentaalse eelkäija Nõukogude Liidu kombel “separatismile” kasvõi jõuga vastu astumast. Sellest ka vihje, et “euroskeptitsism viib sõjani”. Jörg Haideri üleeuroopaline survestamine ja mõrvamine on veel selgelt meeles.

Selle “presidendi” kõne peaks lihsamaks tegema ka  eelseisvatel Riigikogu valimistel osaleda otsustanud rahvuslikult meelestatud eestlaste valiku: kas hääletada libarahvuslike “jewrorahvuslaste” poolt või anda oma hääl iseseisvusmeelsetele kandidaatidele. Kõik peaks selge olema - kotletid ja kärbsed on eraldi.

Kuid seda peaks hr. Van Rompuy ja ta mõttekaaslased küll meeles pidama, et Euroopa rahvuste biomassiks ja Euroopa tsivilisatsiooni multikultuurseks kloaagiks muutmine ei saa ta bandel kerge olema ja võib lõppeda hoopis vastupidise tulemusega.

Lingid Van Rompuy kõnele: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8124189/Herman-Van-Rompuy-Euroscepticism-leads-to-war.html
http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM&feature=player_embedded

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP