RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 27. november 2010

NSBLOGI KIRJUTAB HOLOKAUSTIST

Nukud taas kohustuslikku lojaalsust näitamas

Posted in Määratlemata on 26. nov 2010 by Maximus Germanus Meridius
Eesti välisministeerium otsustas taaskord kogu Eesti nimel sõnavõttes seekord Leeduga kurjustada, sest üks sealne eraldi seisev rahvasaadik oli kahelnud Holocausti/cashi 6-miljoni erilise ohvri religioonis.  “Kuri” leedulane tegelikkuses ei kahelnud mitte Holocaustis, vaid kahtles, selle seni esitletud versioonis, väites sisuliselt, et 6-miljoni hukkunu tõestuseks pole piisavalt tõendeid. Kohe tuli nukuvalitsustelt kohustulik hukkmõistulaine.
Huvitav asi selle sõnavabadusega – kui avaldatakse valgeid mõnitavad pildid , siis see oli sõnavabadus, kui ajalehed trükivad Lotila eestlasi solvavaid avaldusi, siis see on sõnavabadus jne, jne. Kui aga keegi kasvõi natukene julgeb kahelda juutide…  Punkt. Sõnavabaduse lõpp. Sa oled vihkaja!
Nüüd nõuab ka Wiesenthali Keskus karistust nende religiooni mitteuskujale. Vaadekema aga keskusega seotud organisatsioonide enda tegevust.
Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) hakkas uurima New Yorgis tegutseva Jewish Material Claims Against Germany fondi sekeldusi eelmisel aastal, kuna ka fond oli hakanud kahtlustama võimalikke pettusi.
Kahtlused tekkisid, kui paljud kompensatsiooni soovinud inimesed kasutasid taotlustes hämmastavalt sarnaseid põhjendusi. Nad esitasid alusetuid sooviavaldusi ja võltsisid taotlejate dokumente.
FBI andmetel läks valede inimeste kätte 42,5 miljonit dollarit fondi rahast.
Selline on siis see “inimõiguste” eest võitlemine. Holocaust on muudetud üheks suurimaks rahamasinaks, mille abil ahtlejatelt raha(cash-i) välja pressida. Holocausti religioonis endas on aga üha rohkem vastamata küsimusi, mis paratamatult panevad kahtlema tema versiooni paikapidavuses nagu näiteks The New York Times-is 20. juuli 1921. a. numbris avaldatud lugu väidetavalt 6-miljonist hukkuvast juudist.
Kui need kõik tõeseks osutuks, siis poleks täna miljoneid juute, kelle koguarv ületab Põhjamaade elanikkonna.
___________________
Omalt poolt lisan veel seda, et arvust kuus miljonit räägiti juba esimese maailmasõja ajal ja pärast seda. Jüri Lina kirjutab:
"Sionistlikus ajalehes "The American Hebrew" ilmus 31. oktoobril 1919 propagandaartikkel "The Crucifixsion of Jews Must Stop!", milles väideti, et nälja ja holokausti tõttu hukkus maailmasõjas kuus miljonit juuti. Hiljem murenes see väide kui sõjapropaganda. Neid andmeid levitati Esimese maailmasõja ajal ja pärast seda.
Ben Wienteraubi väitel on arvul kuus miljonit sügav kabalistlik tähendus, misstõttu on tähtis selle juurde jääda...".
Annan veel ühe lingi:  http://der-stuermer.org/eesti/jurgen_graf.pdf
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP