RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. november 2010

KOMMENTAAR

Minu kommentaar Jaak Aaviksoo ajaveebist artiklile "Eesti elu mõttest".

EL on üks rahvuste ja riikide sulatuskatel. Eesti rahvas on niigi eriti halvas olukorras, üle 30% elab siin võõraid, aga üha hoogustub multikulti propaganda, nüüd valmistetakse meid juba ette neegrite ja islamiusuliste lahkeks vastuvõtuks. EL-us puuduvad piirid, on tööjõu vaba liikumine ja see toob siia kriitilise massi võõramaalasi, eriti siis, kui Eesti elatustase peaks tõusma. Ma tõsiselt kardan seda viie rikkama riigi hulka jõudmist.
Saksamaal (vähem kui 10% võõraid) kukkus multikultuurse riigi loomine kolinal läbi, meie oleme aga tublid ja pürgime edasi, see on täiesti arusaamatu.
Kunagi, mäletan, räägiti, et eesti rahvas ei ela teist impeeriumi kuulumist enam üle, müüd on kahjuks need päevad käes. EL on sisuliselt impeerium, mitte küll klassikaline, puudub impeeriumi moodustav-valitsev rahvas, kuid seda asendab edukalt bürokraatia. Juba tuleb ka 80% seadusi Brüsselist direktiivide näol, meie kohalik provitsi volikogu vaid kohandab neid kohalikele oludele, vaat nii on lood.
Ainus võimalus meie rahval ellu jääda on EL-st välja astuda. Ei maksa unustada, et referendumil hääletas üle 30% rahvast (hoolimata massiivsest EL-u pooldavast propagandast ja suurtest rahadest mis inimeste ajupesuks kulutati) Euroopa Liitu astumise vastu.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP