RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. november 2010

ARTIKKEL NSBLOGI´ST

Sisutühi valimisprogramm ehk vana moodi edasi

Posted in nsblogi@politician.com on 28. nov 2010 by Maximus Germanus Meridius Valimised on tulekul ja mõistagi tulevad erakonnad välja oma valimisprogrammidega. Mind aga huvitas eriti, milliseid lahendusi pakuvad võimuparteid eesotsas oravatega.
Ei lootnud ma midagi erilist, kuid siiki mingeidki viiteid, kuidas kavatsetakse võidelda kasvava inflatsiooniga, koolitada ümber töötuid, millest RK rahanduskomisjoni liige T.Rõivas tihti räägib, meelitada riiki uut tüüpi tootmist nagu Ansip sihiks seadnud jne, jne. Vastuseks sellele sain aga, et “Reformierakonna võtmesõnum valimistele minnes on stabiilse majanduskasvu tagamine ja euro tulek, mis loob usalduse Euroopas.”
Ehk teisisõnu lubatakse asju, millest on teada, et nad naguinii juhtuvad nagu näiteks väikene majanduskasv võrreldes 15,5% langusega 2009. aastal ja eurokesega mõneti muutuvad tingimused. Majanduskeskonna elavdamiseks aga midagi erilist pakkuda pole ja jätkub vähesuutliku odavamate tööjõukuludega allhankemaa traditsioon, mis kasulik eelkõige väikesele ärieliidile ja meelitab investeerima enamasti põhjamaiseid väiketegijaid. Samuti jätkatakse lühinägelike riigieelarvetega, kus puudujääkide katteks võetakse raha Eesti Energialt ja Töötukassalt, nagu nt 2011. aasta eelarve puhul.
Siin ka soovitus: unusta valimistel populistlikud suurparteid!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP