RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 7. jaanuar 2018

Laste rõve sandistamine – kas sinna tüürivadki „kooseluseaduse“ läbisurujad?


Läinud aasta viimastel päevadel levis vastavas meedias „suur uudis“, kuidas New Yorgi üleilmselt tuntud LGBT-aktivist „tõmbekuninganna“ (inglise k drag queen) 10- või 12-aastane Desmond asutas trans-seksuaalsete noorte klubi. Klubi läkituses seisab: Te ei saa mind muuta jään alati selliseks, Te ei saa mind peatada, sest olen tulevik. Teisisõnu: teie lapsed saavad olema samasugused. Lõpuks: Te olete ainult kärbsed, kelle ma minema kõssitan. Klubisse pääsevad vaid alla 20-aastased ja teevad seal omavahel seda, mida paremaks peavad. Täiskasvanutel klubisse pääsu ei ole, seisab klubi kodulehel.
Toksige googlisse „drag queen Desmond“ –  seal on veel pilte ja vaadake kindlasti videot „tõmbekunigannast“  2015. aasta Pride-paraadil New Yorgis.


Ema oli Desmondi arsti juurde viinud. Arst kahjuks arvas, et laps peab vabalt arenema. Ilmselt peaks minema uuesti ja parema arsti juurde.

Lõpetuseks koostajalt: Sõna „tõmbekuninganna“ tuleb sellest, et sellised lapskuningannad tõmbavad vastupandamatult pedofiilseid pederaste. „Tõmbekuniganna“ Desmond ei saa asutada trans-seksuaalsete noorte klubi ega mingi teise seksuaalsuse klubi ega üldse mingit klubi, sest on laps ja tal puudub õiguslik teovõime. Ametivõimud oleksid siin pidanud sekkuma, sest tegu on laste rõveda sandistamisega, kuid seda nähtavasti ei juleta ideoloogilistel põhjustel.

Allikas:
 Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP