RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. jaanuar 2018

Rain Lõhmus: Eesti majandust tapavad kõige rohkem Brüsseli regulatsioonid

Rain Lõhmus. Foto: Peeter Langovits, Postimees/Scanpix

Üks kunagise Hansapanga asutajaid ja LHV panga suuraktsionär Rain Lõhmus on seisukohal, et Eesti majandust tapavad kõige rohkem igasugused regulatsioonid, mis praegu tulevad Brüsselist.

Viimase kümne aasta jooksul on Eesti osakaal maailmamajanduses langenud. Seda ei taheta tunnistada, vaid räägitakse, et kõik on hästi. Lõhmus leiab, et ühte maksu kergitades ja teist langetades ei juhtu Eesti majanduses midagi olulist, Eesti on laskunud ümberjagamismajandusse.
Küsimusele, millised peaksid olema radikaalsed muutused, mis tooksid majanduskasvu, vastas Rain Lõhmus Eesti Päevalehele antud intervjuus:

“Ma arvan, et peaks tegema sama, mida Donald Trump lubab Ameerikas teha: vähendada riigisektorite regulatsioone ja lasta majandusel endal areneda. Ma arvan, et majandust tapavad kõige rohkem igasugused regulatsioonid, mis praegu tulevad suuresti Brüsselist.”

Allikas: http://objektiiv.ee/rain-lohmus-eesti-majandust-tapavad-koige-rohkem-brusseli-regulatsioonid/
_________________
Tuletan meelde, et ELis kehtib ligi 60 000 direktiivi, need kõik on meile täitmiseks. Seal valitseb meeletu bürokraatia. See oli ka üheks põhjuseks, miks Suurbritannia hülgas Euroopa Liidu.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP