RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 31. jaanuar 2018

Veiko Herne: Uudis Katalooniast

Huvitav, kas Puigemont jõuab koju? Siin on kõikjal mass hambuni relvastatud Mossoste (Kataloonia politsei) yksusi täis. Kõipealt nägin seal trammi lõpppeatuses, kust loomaaia sissepääs neli bussitait, siis edasi keskparki parlamendi sissepaasu juures oli vahemalt kymme bussitait ja Franca raudteejaama juures veel kuus bussitait. Oleks pildi kah teinud aga politseinike pildistamine on siin keelatud. Tulevad kohe ja võtavad mult iPädi.

Veiko kirjutas Katalooniast veel:  Muidu see oligi Puigemonti pärast. Nimelt parlament hääletas Puigemonti presidendiks tagasi aga selleks, et parlamendi spiiker saaks ta presidendiks valja kuulutada, pidi ta sellel istugil kohal olema. Noh muidugi Hispaania valitsus pyyab seda igati takistada ja Prantuse piiril on praegu selline kontroll, et kõik autod otsitakse läbi ning järjekord on tunde. Käivad jutud, et ikkagi on Puigemont kuidagi Katalooniasse tagasi smuggeldatud, sest Brüsselis pole teda pikemat aega nähtud...

Allikas: Facebook
______________
Paistab, et Kataloonias rahu ei saabu veel niipea. Enamus katalaanidest soovib ikka vabadust ja iseseisvust. Referenumi päeval olid kohalik politsei rahva poolt, inimesi peksid Hispaaniast toodud politsijõud.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP