RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. jaanuar 2018

MATTI ILVES: LÄÄNE TSIVILISATSIOONI KOKKUVARISEMINE SAAB ALGUSE MORAALI LANGUSEST

Nii huvitav kui see ka pole, saab Lääne tsivilisatsooni ja Euroopa Liidu häving alguse just täielikust moraalsest kokkuvarisemisest seal.

Varro Vooglaid hiljuti kirjutas Facebookis: "Kui palju kordi oleme kuulnud, et kooseluseaduse läbisurumisel ei ole abielu mõiste ümberkujundamisega mingit pistmist?
Vaevalt jõuab keegi enam järge pidada. Ja tõepoolst, huvitav küll, kust võiks üldse selline "foobia" tuleneda, mille tõttu nähakse nende asjade vahel mingeid seoseid? Võta nüüd kinni..."
See on vaid üks aspekt moraalsest allakäigust ja tuua võib veel mitmesuguseid näiteid, kuid pole vaja, kuna lugejad teavad neid isegi. Järjekorras seisab juba mitmeid perverte ja ka narkomaanid, et kasutada neile lubatud "vabadusi".

Võtame vaatluse alla ainult pedofiilia, sest Eesti sammub siin esirinnas ja on teenäitaja paljudele riikidele! Eestis võib näiteks 50 aastane mees või naine seksida vabalt 14. aastase lapsega ja kõik on juriidiliselt korrektne. Kas see pole siis seaduslikult lubatud pedofiilia?

USA ajaleht "Excerpted Northern Colorado Gazette" avaldas artikli pealkira all - "See algab: pedofiilid nõuavad samu õigusi kui on homoseksuaalidel".
Artiklis kirjutatakse, et pedofiilid kasutavad sama taktikat kui gei aktivistid. Väidetakse, et nende orienteeritus lastele ei erine sisuliselt kuidagi hetero- ja homoseksuaalide käitumisest. Kui homoseksuaalsusest sai lihtsalt alternatiivne eluviis seksuaalse sättumuse alusel, siis loogiliselt võttes ei tohiks olla enam midagi tabu.
Hiljuti teatasid ka kaks Kanada tuntud psühholoogi et pedofiilia on lihtsalt seksuaalne orientatsioon nagu homoseksuaalsus või heteroseksuaalsus.
Juba aastal 1998 andis APA (Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon) välja aruande, väites, et negatiivne mõju  täiskasvanute seksis lastega oli ülehinnatud ja enamik mehi ning naisi ei teatanud halvast mõjust nende seksuaalsusele lapsepõlves seksuaalse väärkohtlemise kogemusi arvestades!
Sõna on võtnud ka instituut "Advanced Study of Human Sexuality" San Franciscost ja on oma veebilehel kirjutanud seksuaalsete põhiõiguste osas, et vabadus peab olema mistahes seksuaalse mõtte, fantaasia või soovi realiseerimiseks ja keegi ei pea olema diskrimineeritud oma vanusest või soost sõltuvalt. Keelatud on vaid neid soove viia ellu vägivalla, sunni või pettuse teel.

Nii need "vabadusd" arenevadki, aga siiski on pedofiilia "kahjuks" veel isegi meil kriminaliseeritud.

Just üleüldisest moraalsest allakäigust saab alguse Lääne tsivilisatsiooni kiire kokkuvarisemine. Meil on siin tuua hea näide ajaloost, Rooma impeeriumi hävingust, mis sai alguse eelkõige inimeste madalast moraalist ja eesotsas patriitsidega.
Sellest meile enam ei räägita ja tuuakse hoopis teisi objektiivseid põhjusi.

1 kommentaari:

Unknown 10. jaanuar 2018, kell 16:44  

Kuna käib selliste mõistete kaotamine, nagu poiss ja tüdruk, mees ja naine, siis ma üldse ei imestaks kui kaotatakse mõisted - täiskasvanu ja laps -, jääb üks mõiste - inimene-, ja sellega seoses automaatselt kaob mõiste - pedofiilia.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP