RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. aprill 2016

Nõmme TV: Välisministeerium on Marina Kaljuranna eraettevõtte

Kas Välisministeerium on Marina Kaljuranna eraettevõtte, mis nüüd tema huve esindab? Mis toimub?
_________________
Sisuliselt vahetas ta oma isa!

Delfi: "Välisministeerium on asunud enne presidendivalimisi Marina Kaljuranna tausta puhastama ja palus Õhtulehel eemaldada kaheksa aastat tagasi ilmunud artiklist väite, et Viktor Rajevski on välisministri isa." Rajevskit kahtlustati seotuses KGB-ga.

"Postimees": Viimastel päevadel on erinevad Vikipeedia kasutajad, sealhulgas välisministeeriumi ametnik Maria Belovas teinud aktiivselt muudatusi välisminister Marina Kaljuranna Vikipeedia lehel.

Sven Kivisildnik: "(:)kodanik mariina baaba jaaga kaljurand, vähemalt nii kirjutavad mingid vastikud ajalehed, kasutab välisministeeriumi soodsat suhtekoorraldusteenust (põhipakett sisaldab ajaleheartiklite muutmist, vikipeedia artikli kohendamist jms ettevalmistustöid presidenivalimisteks), ei maksa erutuda, see ongi välisministeeriumi töö, just selleks on ministeerium kutsutud ja seatud, see ei ole korralagedus, ei ole pugemine ja kindlasti mitte ei ole see korruptsioon, sest kedagi pole veel korruptsioonis kohu korras süüdi mõistetud."

Juri Toomepuu: "Minu andmetel on Marina Rajevskaja isa mitte lätlane vaid läti juut. Näib, et Rajevskaja on peamiselt selleks üles seatud, et suursuli, valitud rahva võsu Siim Kallasest (kelle sünni nimi olevat olnud Simeon Goldberg, lapsendatud Kallase perre) eestlastele kahest väga halvast kuidagi vähem halb mulje jätta.
Õudsus!"

M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 20. aprill 2016, kell 12:41  

http://www.kesknadal.ee/est/g2/uudised?id=25109

ANDO LEPS, õigusteaduse doktor

[fotoallkiri] MÕTLEB TULEVIKULE: Siim Kallast ei näi huvitavat Reformierakonna allakäik, pettus e-valimiste korraldamises, selle erakonna ülbus ja pidev kaugenemine Eesti elanikkonnast, vaid ainult see, et saada tulevaseks Eesti Vabariigi presidendiks. Foto autor Tallinna Televisioon.

maks 20. aprill 2016, kell 21:10  

Öeldakse: irvega nägu kõneleb iseenda eest. Psühholoogid näevad selles konjukturisti võimuhaigust.

Anonüümne 21. aprill 2016, kell 07:08  

Kas tõesti salgas oma isa maha? See on pretsedent. Kui keegi satub näiteks uurimisorganite huviorbiiti, võib samal näitel hakata pidevalt märkima, et oi see pole minu isa ega tema pole minu ema ja ma ise olen hoopis kolmas isik.

Natuke skisofreeniline, kuid eestipärane?

Anonüümne 21. aprill 2016, kell 13:07  

kasvab veendumus, et poliitikutele tuleb kehtestada surmanuhtlus rahva ja riigi reetmise eest.Ei ole ka eriti arutletud selliste tegelaste kuulumise üle ühte-või teise salaühingusse -nagu siim kallas vabamüürluses. Ja on märgatav segarahvusest isikute võimas trügimine võimu juurde -nende temperament kihab üle kaane serva. Ja eesti rahvas on ka rumal, soojendatakse oma voodites okupantide-küüditajate järglasi -kohutav!Ja nende järglased omakorda keeravad rahvale käkki.No millal see lõpeb kõik?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP