RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. aprill 2016

Rahvusliku Teataja märtsi numbri kokkuvõte


"Rahvuslik Teataja märtsi numbris: vasakäärmuslaste provokaator Kadri Nikopensius lõhkus ära ühe meeleavaldaja plakati „Eesti välja euroliidust“, võttis omavoliliselt ära kõlari juhtme ning üritas teist kõlarilt samuti seda ära võtta. Samas mille vastu ta protesteerib? On ju ametlik lugu, et Rootsis, sisserändajate paradiisis leiab ainult üks neljast varjupaiga saanud sisserändajatest leiab 8 aasta jooksul tööd.

USA-s tapeti 12 vähkkasvaja ravi uurinud teadlast, kes olid jõudnud läbimurde jälile. Üks nende lähiaja avastustest oli Nagalas (alfa-N-acetüülgalaktoosaminidaas), mida sisaldavad vanktsiinid aitavad immuunsüsteemi maha suruda, võimaldades seeläbi vähil areneda. Eelnevalt oli FBI sisse murdnud nende kontoritesse ja röövinud kõik uurimismaterjalid.
 
Majandusest märtsi numbris: majanduslikult efektiivne arstiabi tähendab riigi kulude mõistes arstide arvu vähendamist ja haigete arvu suurendamist.
Kõigest täpsemalt ajalehes Rahvuslik Teatajas märtsi kuu numbris."
 Samuti lisame kaasa manuses ka ajalehes mitte ilmunud artikli, kus
Piiskop Nathanael ütles intervjuus kreeka raadiole , et nägi omasilmaga kus 20 eurot anti pagulastele, et nad teeskleksid uppunuid.
 
 
Kuidas sünnivad suurimad teleuudised

Kreeka Egeuse mere Kosi ja Nisyrose saarte piiskop Nathanael ütles intervjuus kreeka raadiole  „Alpfa”  17. veebruaril 2016 ,  et nägi oma silmaga, kuidas saarele saabunud võõrad ajakirjanikud maksid üle mere tulnud nn. pagulastele 20 eurot igaühele, et ülemeretulnud läheksid ja teeskleksid uppunuid, keda siis filmiti ja pildistati.  Piiskopi arvates luuakse niimoodi  väärkuva, mis on väga kaugel tegelikkusest. „Patt on ära kasutada inimkannatusi omakasu eesmärgil!”

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=76UNR4zYPAs

 Lugupidamisega,
Toimetus
_________________
 „Rahvusliku Teataja” omandamisest huvitatuil – ka tellijail! – tasub ühendust võtta e-aadressil tellimine@rahvuslasteklubi.org või lehe piirkondlike levijuhtidega.

Levijuhid:

Põhja-Eestis:

Johanna Ranne
E-post: johanna.ranne.armane@gmail.com
Mobiil: 59037103

Lõuna-Eestis:

Osvald Sasko
Mobiil: 55542270

Lääne- ja Kesk-Eestis

Jaan Hatto
E-post: stuvsta@hot.ee
Mobiil: 51903374

Levijuhtidelt saab ka varasemaid lehenumbreid. Üksiknumbri hind on üks euro.

„Rahvuslik Teataja” ilmub alates 2011. aasta juuli lõpust.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP