RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. september 2016

Vanematekogu pakutud Kaljulaid: Mitte olla pagulaste vastu

Riigikogu vanematekogus uus kokkulepitud presidendikandidaat Kersti Kaljulaid on juba enne presidendiks saamist valmis teostama E Komisjoni kava võtta Eestisse vastu nn. pagulasi: "Eesti tuleviku huvides on jääda rahvana kestma ja kuuluda Euroopasse, mitte olla pagulaste vastu."
http://arvamus.postimees.ee/v2/3321025/kersti-kaljulaid-pagulaskuesimuses-on-vaja-julgust-nagu-iseseisvuse-taastamise-ajal
Veel Kaljulaia mõttevälgatusi, VIDEO: Kersti Kaljulaid: mulle meeldib mõte kahest miljonist inimesest, kes on Eestiga seotud :
http://tv.delfi.ee/uudised/paevauudised/video-kersti-kaljulaid-mulle-meeldib-mote-kahest-miljonist-inimesest-kes-on-eestiga-seotud?id=73442447
Lugege veel siit:
http://objektiiv.ee/presidendiks-pakutakse-eestlaste-ksenofoobseid-instinkte-sarjanud-kersti-kaljulaidi/
Kas tõesti ka EKRE esindaja (Martin Helme) toetas Kaljulaidi vanamatekogus, täiesti arusaamatu! Reformierakond võttis päevakese mõtlemisaega ja otsusest peaksid teatama täna. Kersti Kaljulaid pidi täna ka kohtuma Riigikogu fraktsioonidega, siis vast saab asi selgeks ka EKRE-le.
________________
Nii, nüüd sain teada, et konservatiivid jäävad K.Kaljulaidi toetama, ükskõik millistel kaalutlustel nad seda teevad - selline käitumine on põhimõtete reetmine!
________________
Kas tõesti muudab EKRE oma seisukohta? Seda teevad nad ilmselt rahva survel, sest FBis käib lausa möll ja mine tea, mis toimub veel nende suletud allkates, nagu näiteks meililistides. Lugege siit: http://uueduudised.ee/konservatiivse-rahvaerakonna-toetus-kaljulaiule-on-lahtine-martin-helme-kompromiss-ei-tohi-sundida-selgroo-kaotamise-ja-pohimotete-hulgamise-hinnaga/

 M.I.

8 kommentaari:

Anonüümne 28. september 2016, kell 15:06  

Lugesin just Delfist, et konservatiivid suure tõenäosusega ei jää Kaljulaidu toetama. Määravaks saanud suhtumine kooseluseadusesse ja pagulasküsimusse.

Anonüümne 28. september 2016, kell 15:36  

Helmed tuleb EKRE juhtkonnast minema lüüa, siis saab EKREst ka päriselt rahvuslik erakond. Mida sa Matti siis imestad, Helmed on ju juudi juurtega. Juutlus hoiab viimases hädas ikka mittejuutide vastu kokku.

Anonüümne 28. september 2016, kell 18:28  

Hea Matti Ilves!
Poliitika on kuratlikult raske vahest, ka mina ei saanud aru kuidas on võimalk, et EKRE toetab sellist kandidaati, aga sain meili ja nüüd on selgus majas......hullem oleks see, kui asi uuesti valijameeste kogusse läheb ja seal Sm. Kaljurand üheks kandidaadiks esitatakse.

Matti Ilves 28. september 2016, kell 19:36  

EKRE hääled ei mõjuta siin midagi, kui teised erakonnad seisukohale kindlaks jäävad. Tähtis oleks enda seisukohtadele kindlaks jääda ja mitte petta oma toetajaid!
Valijatekogus mängiti tühjade (ka EKRE) sedelitega ka poliitmänge ja nüüd võime saada Jõksi asemel palju hullema presidendi. Vaat siis poliitilisi mängureid.

Toetajaid petta ei tohi, nii võib see muutuda süsteemiks. Jätsin pooleli artikli, et mitte laimata konservatiive 2000...3000 lugeja ees päevas, aga vaatame...

Ivo Õunpuu 28. september 2016, kell 21:07  

Poliitikas on väga sageli võimalik teha valik ainult halva ja veel halvema vahel. Eriti kui valiku tegemata jätmine ka halba ära hoida ei suuda. Näiteks valik Kaljulaidi ja Kaljuranna vahel. Aga Kaljulaid on muidugi järjekordne Ilvese taoline neomakrsistlik sallivusmoralist, konservatiivsus on vaid ilus kest nagu kaasaja kristlikdemokraatidel.

Anonüümne 28. september 2016, kell 22:07  

Kahjuks on Riigikogus olemine enamikel ajud mürgitanud. Mõnel paari kuuga, teistel paari aastaga.

Põhikirjaliste punktide unustamine on raske süü!

Anonüümne 29. september 2016, kell 09:24  

Kui valida ainult Kaljulaidi ja Kaljuranna vahel, siis see arveametnik on rahvuslaste suhtes hullem. Tegelikult ei kõlba muidugi kumbki.
Aga miks peaks nii kiiret olema? Kui korralikku kandidaati ei ole, siis tuleb ta leida. Kui see võtab ootamatult kaua aega - mis siis ikka. Põhimõtteliselt on selline võimalus seadusandluses ette nähtud, sel juhul pikenevad vana presku volitused kuni uus on ametisse asunud. Ma arvan, et normaalse Presidendi leidmise nimel võib seda Kadriuru Kassi veel mõne nädala või ka mõne kuu kannatada, lõppude lõpuks on ta ju teada, temast üllatusi enam ei tule.
Ja pole see kõik ka nii ainukordne midagi. Näe Austrias lükati presidendivalimised kaks kuud edasi lihtsalt mingi liimi pärast ja vähe sellest, seal oli tegemist juba kordusvalimistega.

Anonüümne 25. veebruar 2017, kell 01:09  

Ohh..teid... asi on selles et kui sa tanapaeva maailmas kedagi saad halvustada siis ainult kellegi loaga. Vasa ja parem pool on molemad rahastatud yhe ja samade poolt. Hakake aru saama.
tuututaja David icke on samamoodi otse rotchildidele alluv.
toelist vajaliku t6de seda ei kuule te lihtsurelikud mitte kuskilt.
ja see ekre on loomulikult rahastatud nende poolt kelle vastu nad naivad voitlevat.
hakkake juba aru saama et koik siin meie ymber on suuur sirkus..ja klounaad. :)
nende teadmistega pole midagi peale hakata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP