RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. aprill 2018

Jüri Lina kaks loengut ”Muusikaelu varjatud juhtimisest” ”Rootsi saatus vaekausil” ühe õhtu vältel

Massoonid on pärast Prantsuse revolutsiooni suunanud muusikaelu atonaalsuse suunas. Nad on meid samm-sammult harjutanud inetu ja dissonatsirohke kakofooniaga. Nüüd tähistavad nad oma võitu. Muusika on surutud põhja, sest on õhutatud kõige vastikuma žanri levikut – räppimist.
Teed on sillutatud loosungiga: ”Mitmekesisus rikastab!” Sellega on hävitatud universaalne muusikamaitse. Erimeelseid on sunnitud vaikima ametliku lööklausega: maitse üle ei vaielda! Ent mitmekesisus on kadunud. 90% muusikast, mida tänapäeval esitatakse, on atonaalne (disharmooniline).
Lina räägib, miks atonaalse muusika puuslik Arnold Schönberg nikerdas valmis dodekafoonia ehk kaksteisttoontehnika ja millised jõud teda toetasid, et meloodia muusikast välja tõrjuda. See tähendas kallaletungi Apollole, kauni muusika jumalale. Eriti äge on olnud vastuseis barokkmuusikale. Loengul selgub jahmatav põhjus.
Jüri näitab ka, milliseid jõledaid sõnumeid raskerokk vahendab ja miks seda lubatakse.
Seda hävitustööd on tehtud sellepärast, et muusika on inimkonna tähtsaim kunstiliik. Samas puudub meil definitsioon muusika olemuse kohta.
Jüri Lina toob muusikaajaloo kõige nauditavamaid näiteid, ent ka hoiatab lõksude eest. Ta seletab, miks teatud muusika on nii nauditav ja ilus. Seda on püütud avalikkuse eest varjata väitega, et ilu polegi olemas. Kergitatakse katet põhjustelt, miks oli hipiliikumine selle maailma vägevatele ohtlik. Avalikkusele on serveeritud peamiselt müüte.
Jüri Linal on valminud erakorralise tähtsusega muusikaraamat ”Rokiajastu resonantsid”. Raamat on loengul saadaval. Kuulaja saab ka teada, millise põhjendusega Eesti Raadio keeldus eetrisse amdmast tema saadet raskeroki varjatud sõnumeist.

Pärast vaheaega järgneb teine loeng, mis muu hulgas tutvustab neid plaane, mis rahvusriikide hävitamiseks Brüsselis välja töötati, eelkõige on sihtmärgil Saksamaa ja Rootsi. Ka Eesti likvideerimine on otsustatud. Rahvastik tuleb välja vahetada. Vastuhakkajaid koheldakse karmilt, vastavalt uutele välja töötatud reeglitele. Rootsis toimuv on täiesti sürrealistlik. Oma rahvale sülitatakse otse näkku, et rahuldada rahvusvahelise massoonluse huvisid. Loožidest juhitakse seda hävitusprotsessi, kusjuures ohvrit sunnitakse oma hukkumise eest maksma.
Jüri Lina toob näiteid ajaloost samasuguste protessside kohta.

Veebruaris-märtsis käisid Jüri ja tema assistent Steve Austraalias ja Uus-Meremaal. Seal nägid nad neid ohtlikke hävitusprotsesse täies hoos. Plaanis on kõike seda sama edukalt korrata Euroopas. Globalistid koos Hiina kommunistliku parteiga on tegutsenud innukalt viimase kümne aasta vältel, et Austraaliat endale saada. Esimesed saared on juba okupeeritud, suured piirkonnad on üles ostetud, ilma et ümbritsev maailm reageerinuks. Ohutsoonis on ka Uus-Meremaa. Nagu ikka, on Hiina huvide eest seisnud massoonid. Jüri selgitab, miks sellest pole eurooplastele räägitud. Faktid on väga hirmutavad. Viimased mosaiigikillud globaalse pildi tekkimiseks on nüüd paigale loksunud. Tai Kuningriik on olnud vastupanu eeskuju. Euroopas ei teata, et Aasias on külm sõda katkematult jätkunud. Ja see käib taas Euroopaski täie hooga. Venemaal on selles mängus, et uut maailmakorda teoks teha, globalistide poolel väga destruktiivne osa.

Jüri Lina uue filmi ”Võltsitud maailm” esilinastus mitmel Eestis on plaanitud septembrisse.

Tere tulemast!
Vaheajal on võimalik osta raamatuid, heliplaate ja filme (DVD-l). Ettekannete lõpus saab esitada küsimusi.

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 4. juunil 2018 kell 19-22 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse vahetus läheduses. Juurdepääs ühistranspordiga, tasuta parkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Bussid: 16, 17, 21, 21b, 22, 23, 24, 24a, 26, 26a, 32, 33, 47. Trollid 1, 3, 4.
Sissepääs 9 eurot.

Teisispäeval, 5. juuil 2018 kell 18.30-21.30 Pärnus.
Hotelli "St Peterburg" konverentsikeskus Hospidali 6 A. Sissepääs 8 eurot.

Kolmapäeval, 6. juunil kell 18.30-21.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 8 eurot.

Neljapäeval, 7. juunil kell 18-21 Rakveres Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 6 eurot.

Reedel, 8. juunil 18:30-21.30 Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt.72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).
Sissepääs 6 eurot.

Laupäeval, 9. juunil kell 14-17  Paides Järvamaa Jahindusklubis Parkali 28 A.
Sissepääs 6 eurot.

Pühapäeval, 10. juunil 2018 kell 15-18 Kuressaares.
Ühisgümnaasiumi auditooriumis 138 aadressil Hariduse 13.
Sissepääs 6 eurot.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP