RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. aprill 2018

MATTI ILVES: ROOTSLASED EI TAHA OLLA ENAM ÕPETAJAD

Rootsi koolides on asi tõesti hull ja õpetajad ei taha enam koolides töötada. Pealegi olukord ei ole koolides enam ohutu. Lokkab jõhker vägivald, noori ja ka õpetajaid ahistatakse seksuaalselt, samuti üha enam on konflikte, kus on kasutusel noad ja muud liiki relvad. Koolides esineb ka tapmisi.
Rootsi koolides on nüüd plaanis tugevdada turvameetmeid...

Aga paljud tõsised intsidendid ei jõua kunagi peavoolumeediasse. Isegi koolid kus varem oli rahulik, põhjustavad sissesõitnud nüüd tõsiseid probleeme. Erinevatest rahvustest ja rühmadest õpilastega on raske läbi saada, seda veel siis, kui sellega kaasneb nende kujutlus "aust".
Koolide direktorid on sageli püüdnud varjata neid probleeme, püüdes teeselda, et kõik on kontrolli all.

Asjaolusid süvendab veel immigrantide laste halb rootsi keele oskus. Ei ole enam raske ette näha, et tulevikuks on suur puudus kvalifitseeritud personalist Rootsi koolides.

Sellised probleemid kanduvad varem-hiljem ka meile üle. Pigem varem, sest meil luuakse kiirustades mitmekeelseid ja multikultuurseid koole, sellest võite lugeda SIIT.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/04/swedes-dont-want-to-be-teachers-anymore-due-to-dangerous-school-environments/
__________________
Pilt, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP