RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. oktoober 2018

Erakorraline uudis: Trump plaanib varivalitsuse reeturid trellide taha saata

Ameeriklased ei toeta sõjaväelist diktatuuri, kuid nad mõistavad vajadust ajutiseks sõjaseisukorraks, mis on vajalik reeturite vahistamiseks ja õigusriigi taastamiseks. 

USA föderaalregistri dokumentidest selgub, et president Trump kavatseb vahistada varivalitsuse reetureid. Nimekirjas on Andrew McCabe, Peter Strzok, James Comey ja isegi Barack Obama.

Brett Kavanaughi kinnitamine USA ülemkohtunikuks on oluline osa selle kava õigeaegseks elluviimiseks. See selgitab, miks vasakpoolsed kasutavad nii äärmuslikke meetodeid ja esitavad Kavanaughi vastu fabritseeritud tõendeid ja korraldavad proteste, et blokeerida tema kinnitamine USA senati poolt.

Kui Kavanaugh saab ülemkohtunikuks on olemas vajalik toetus, et viia ellu põhiseaduse järgsed “erakorralised volitused,” mis koondavad sõja ajal ning eriolukorras võimu riigi täidesaatva võimuorgani kätte, kelleks Ameerikas on hetkel president Trump.

Fakt: Ameerika Ühendriigid on olnud sõjaseisukorras alates 2001. aasta septembrist, pärast 11. septembri rünnakuid.

Fakt: USA on olnud eriolukorras alates 20. detsembrist 2017. Korra kinnitas president Trump isiklikult (vaata dokumenti allpool).

Trump plaanib vahistada varivalitsuse riigireetureid ja anda nad sõjaväe tribunali alla. See on igati õigustatud ja seadusega kooskõlas, kuna varivalitsuse reeturite USA vastased teod on toime pandud sõja seisukorra ajal.

Ei ole kokkusatumus, et president Trump on toetanud USA Kaitseministeeriumit hiiglaslike summadega. Just seetõttu, et Pentagon on nõus täitma Ülemjuhataja juhiseid ja vahistama varivalitsuse riigireetureid.

Usun, et president Trump on otsustanud võidelda Ameerika eest ning hävitada Ameerika vastane kriminaalne varivalitsus, mis on töötanud aastaid, et lammutada seda riiki ja selle iseseisvust. See on Trumpi pärand. Ta ei pruugi isegi kandideerida järgmiseks valitsusajaks pärast 2020. aastat, sest kui tema plaan, saata reeturid trellide taha ja taastada Ameerikas õigusriigi kord õnnestub, on ta eesmärk täidetud.

Kuid selle saavutamiseks tuleb president Trumpil välja kuulutada ajutine sõjaseisukord. Selleks vajab ta ameeriklaste toetust, et säilitada kord ja tsiviliseeritus kogu riigis ajal, kui varivalitsuse riigireeturid kinni võetakse.

Kindlasti kostitavad vasakpoolsete riiki massilise vägivallalainega, kuna nad järgivad kommunistide taktikat vägivalla ja mässuga valitsusi kukutada.

Järgnevad dokumendid on pärit USA valitsuse föderaalregistri veebilehelt:

Dokument nr 1: Täitekorraldus 13818, allkirjastatud 20. detsembril 2017. a. “Tõsiste inimõiguste rikkumise või korruptsiooniga seotud isikute vara blokeerimine”.

Käesoleva dokumendi “korruptsiooni” osas kirjeldatakse konkreetselt Hillary Clintoni, Barack Obama, James Comey ja Robert Muelleri kuritegusid, viidates Uranium One’i skandaalile ja Obama rahapesule, mis ulatus mitme miljardi dollarini ning lisaks andis Iraanile tuumarelva võimekuse.

Dokumendis öeldakse, et täidesaatev riigimäärus võtab sihikule “iga isiku, kes on määratud USA riigisekretäri, riigikassa sekretäri, või justiitsministri poolt, praegune või endine valitsusametnik või isik, kes tegutseb sellise ametniku vastutava asendajana ja on otseselt või kaudselt seotud korruptsiooniga, sealhulgas riigivara (ka loodusvarad) väärkasutuse isikliku kasu saamiseks ning valitsuse lepingutega seotud korruptsiooni või altkäemaksu võtmisega…“

See kirjeldab täpselt seda, millega Clinton, Comey, Mueller, Obama, Brennan, McCabe jt tegelesid Obama režiimi valitsusajal.

Need ei ole lihtsalt föderaalsed kuriteod. Need on reeturlikud teod Ameerika Ühendriikide vastu, mis viidi ellu sõjaseisukorra ajal.Siin on dokument, milles president Trump kuulutas välja riikliku eriolukorra:

Seetõttu olen veendunud, et tõsine inimõiguste rikkumine ja korruptsioon kogu maailmas kujutavad endast ebatavalist ja erakordset ohtu Ameerika Ühendriikide rahvuslikule julgeolekule, välispoliitikale ja majandusele. Käesolevaga kinnitan, et selle ohuga toimetulekuks kehtestan riigis eriolukorra.

Dokument nr 2: Täitekorraldus 13618, allkirjastatud 6. juulil 2012 president Obama poolt. “Riikliku julgeoleku ja eriolukorra valmisoleku kommunikatsiooni funktsioonide määramine”

See täitekorraldus annab presidendile täieliku kontrolli kogu USA meedia, sealhulgas internetitehnoloogia hiidude (sotsiaalmeedia), uudistekanalite ja uudiseid kajastatavate veebisaitide üle. Eraldi tuuakse välja:

…kommunikatsioonid, mis toetavad valitsuse järjepidevust; föderaalse, riigi, kohaliku ja territoriaalse hädaolukorraks valmisolekut ning reageeringu teavitust; mittesõjalised täitevvõimu kommunikatsioonisüsteemid; kriitilise infrastruktuuri kaitsevõrgud ja mittesõjalised sidevõrgud, eelkõige nende prioriteetide seadmine ja taastamine…

Dokument nr 3: Täitekorraldus 13825, allkirjastatud 1. märtsil 2018. „2018 täiendusparandused Ameerika Ühendriikide sõjakohtu juhendis“.

Kuigi seda on veelgi keerulisem lugeda, sisaldab see dokument valitsuse õigust mõista kohut riigireetmise ja varivalitsuse Ameerika vastase tegevuse eest. Nende kuritegude eest võib kehtiva USA seaduse kohaselt saata seaduserikkujad sõjakohtu alla.

See võimaldab sõjaväepolitseil varivalitsuse reeturid kinni võtta ja saata Pentagoni juhitud sõjakohtu alla. Minnes sellega mööda korruptiivsest kohtusüsteemist, mis on sihilikult täidetud reetliku varivalitsuse kaasosalistest kohtunikega.

Selle saavutamiseks peab president Trump aga kuulutama välja ajutise sõjaseisukorra


Ma toetan täielikult seda plaani, et arreteerida ja mõista kohut paljude varivalitsuse riigireeturite üle, kellest on saanud Ameerika vähkkasvaja. Kas teadsite, et James Comey oli kommunist? Ja John Brennan on seda siiani. Barack Obama oli radikaalne moslem, kes põlgas Ameerikat ning nägi kurja vaeva, et õõnestada seda mitmesuguste ebameeldivate vahenditega (sealhulgas võimaldades Iraanile ligipääsu USA sõjalise krüpteerimistehnoloogia andmetele). Barack Obama andis ka isiklikult loa Trumpi kampaania ametnike ebaseaduslikuks jälgimiseks. Samuti andis ta juurdepääsu 21 miljoni USA sõjaväelase isiklikele andmetele, mis sisuliselt avas kommunistlikule Hiinale kogu USA Pentagoni andmebaasi uksed.

Hillary Clinton, Barack Obama, John Brennan, Andrew McCabe, Loretta Lynch, Peter Strzok ja mitmed teised reeturid on aastaid Ameerika hävitamist planeerinud ja ette valmistanud, et asendada see autoritaarsete globalistide poolt juhitud kommunistliku režiimiga.

Tehnoloogiahiiud nagu Apple, Google ja Facebook osalevad samuti selles plaanis. Just seetõttu teevad nad kõik Hiinaga tihedat koostööd, et lükata käima autoritaarne tehno-türannia taristu süsteem, mille abil orjastada iga inimene sellel planeedil, muutes nad jõuetuks ja sõnakuulelikuks, et globalistidest tehnokraatidel oleks lihtne maailma valitseda.

Trumpi plaan Ameerika globalistide käest päästa nõuab ajutist sõjaseisukorda


Et peatada see ülemaailmne diktatuur ja kaitsta Ameerikat reeturite eest, kes püüavad seda hävitavad, peab president Trump tegema järgmist:

1) Avalikustada FBI-d ja justiitsministeeriumit hõlmavad varivalitsuse dokumendid, mis paljastavad varivalitsuse Ameerika vastase tegevuse kogu ulatuse. Hetkel püüavad FBI ja justiitsministeerium seda takistada, et oma Ameerika vastast tegevust jätkata. Sellega tõestavad nad, et neil on palju varjata. Pelosi, Schumer, Schiff ja Warner on juba toime pannud riigireetmise, kutsudes FBI-d ja justiitsministeeriumit üles presidendi korraldust mitte täitma.

2) Võtta vastu riiklikud erakorralised volitused, mis on põhiseaduslikult antud täitevvõimule (tehniliselt on see juba 2017. aastal tehtud).

3) Kasutada president Obama täitekorraldust nr 13618 ja võtta kontroll Google’i, Facebooki, CNNi, Washington Posti ja New York Timesi üle, et peatada valetamine, koordineeritud valimispettused ja poliitilised riigipöörde katsed, millega nad seotud on.

4) Kasutada kõiki sidekanaleid, et avalikustada kurjategijad ning nende kuritegude üksikasjad, mis on Ameerika vastu toime pandud. Paljastada Ameerika rahvale kõik selle kohta, kuidas nende riik on sisemiselt üle võetud ja hävitatud.

5) Lasta sõjaväepolitseil leida ja arreteerida kõik varivalitsuse reeturid, kes on tahtlikult Ameerikat õõnestanud. See hõlmab sadu inimesi FBI-s ja justiitsministeeriumis, lisaks veel sadu välisministeeriumis ja muudes asutustes. Vahistamised peavad hõlmama ka reeturlikke ja korrumpeerunud föderaalkohtunike, kes on tahtlikult õõnestanud Ameerikat ja näiteks blokeerides Trumpi nn reisikeeldu, mille eesmärgiks oli kaitsta Ameerikat vaenlase terroristide eest. Loomulikult püüavad paljud reeturid riigist põgeneda, kuid nad tuleb kohtu ette tuua, nagu endised natsidest sõjakurjategijad.

6) Väljastada täitekorraldus, mis nõuab tulevikus valijatelt valija ID olemasolu. Ameeriklased ei saa enam lubada, et nende valimised varastavad illegaalsed immigrandid, kellel on Californias ja ka teistes Ameerika vastastes osariikides ja linnades hääletamisõigus.

7) peatada valimised sõjakohtumenetluse ajaks, kuid kehtestada valimiste taastamise ja üleriigilise hääletamise ajakava (kui valija ID programm on ellu viidud), et taastada õigusriik ja anda Ameerika ameeriklastele tagasi.

8) paigutada USA sõjavägi lõunapiiri kaitsma. Kasutada müüri ehitamiseks USA armee inseneride korpust.

9) Lubada, et kui Ameerikas on õigusriik taastatud, siis astub president tagasi. Sellega annab Trump ameeriklastele märku, et ta loovutab võimu järgmisele ameeriklaste poolt valitud presidendile. Ameeriklased on õigustatult mures, et sõjaseisukorrast võib välja kujuneda sõjaline diktatuur. Trump peab Ameerika rahvale garanteerima, et tema ülesanne on hävitada varivalitsus ja taastada õigusriik, misjärel taanduda ning minna pensionile, kui kõige olulisem USA president ajaloos – president, kes päästis Ameerika reeturite ja kommunistide küüsist.

Ameeriklased ei toeta sõjaväelist diktatuuri, kuid nad mõistavad vajadust ajutiseks sõjaseisukorraks, mis on vajalik reeturite vahistamiseks ja õigusriigi taastamiseks.

Toimetas: Peeter Proos

1 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2018, kell 07:09  

https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2018/Oct/6/LiveLeak-dot-com-Youarehere_1538880143.jpg?Zt3KW3dLM-q9Jjr0y_LhUcW0il9LOfg3t0JINOcQH05kc4E8C7UoVw27_U_qc46qszD6N472iX-JVXxQ5YkLzkJDYpBGztgQEHlF6mO0-3YnR9GNY6_tvQ26FAkP_Cstx_nQfdW8qHZgPoLaLUEC



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP