RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. oktoober 2018

Mis toimub, ERR?! Rahvusringhääling kutsus transsoolisuse teemal moraali lugema prostituudist perverdi

ERR kutsub transsoolisuse küsimuses rahvale moraali lugema transsoolisest perverdist prostituudi. Illustratsioon: Objektiiv

Paari päeva eest ERR-i saates “Ringvaade” transsoolisuse küsimuses Eesti rahvale moraali lugemas käinud transsoolise “naise” Susanna näol on Objektiivi toimetusele laekunud info kohaselt tegu paadunud perverdi ja prostituudiga.

Eile kajastasime Objektiivis seda, kuidas ERR-i saates “Ringvaade” lasti eetrisse intervjuu n-ö transsoolise “naise” (loe: mutileeritud mehe) Susannaga, kelle abil reklaamiti Rakveres toimuvat homofilmide festivali ja anti mõista, et nn transsoolised on igati normaalsed inimesed nagu kõik teised.

Ühelt lugejalt laekunud vihje kohaselt on kõnealuse isiku näol aga tegu paadunud perverdi ja prostituudiga. Nimelt selgub, et “Ringvaates” üles astunud Susanna pakub kiimaportaali Iha.ee vahendusel intiimteenuseid ja otsib ühtlasi võimalust astuda kas paari- või grupiviisiliselt intiimsuhetesse, nii naiste kui ka meestega.

Ülevaade kõnealuse isiku poolt pakutavatest teenustest on sedavõrd rõve, et seda ei kannata täpsemalt kirjeldada – asjast saab ülevaate alltoodud ekraanitõmmise vahendusel.
 Transsoolise prostituudi Susanna poolt pakutavate teenuste kirjeldus. Ekraanitõmmis kiimaportaalist Iha.ee
Olukorra teeb skandaalseks asjaolu, et rahvusringhääling kutsus niisuguse perversse eluviisiga inimese tele-eetri vahendusel Eesti rahvale moraali lugema selle kohta, et nn transsoolistesse inimestesse peaks suhtuma ilma eelarvamusteta ja heakskiitvalt.
“Inimestel on sageli eelarvamused, nad mõtlevad oma peas, et transsoolised on vastikud inimesed, aga õppigu inimest tundma,” manitses rahvusringhäälingu auditooriumit Susanna, kelle enda eluviisi tundmaõppimine üksnes süvendab veendumust, et nn transsollisuse näol on tegu väga tõsise sooidentiteedi hälbega.

Nagu ma eile kirjutasin ERR-i ajakirjanduseetika nõunikule Tarmu Tammerkile ning koopiana ka ERR-i nõukogu esimehele Rein Veidemannile ja juhatuse esimehele Erik Roosele, on ERR-i niisugune käitumine sügavalt häbiväärne. Hea oleks kuulda nimetatud isikute selgitusi selle kohta, kuidas läheb ERR-i eetri selliste inimeste käsutusse andmine kokku rahvusringhäälingu visiooniga teha “kõige kvaliteetsemat, mõjukamat ja usaldusväärsemat eesti ajakirjandust maailmas”.
Rääkimata sellest, et niisugune otseselt propagandistlik tegevus, nagu “Ringvaatest” ka laiemas plaanis vastu vaatab, on rahvusringhäälingule põhimõtteliselt sobimatu. Homoseksuaalist saatejuht Marko Reikop, kes on konservatiive intervjueerides alati varjamatult ründav ja vaenulik (vt nt siit, siit ja siit), ei esitanud antud intervjuus mitte ainsatki kriitilist küsimust ega seadnud ühtegi väidet isegi mitte kahtluse alla, mingist arvamuse paljususest rääkimata.

Seejuures on võimatu meenutada ainsatki korda, kus “Ringvaates” oleks reaalselt rakendatud ERR-i seadusest rahvusringhäälingule tulenevat nõuet, mille kohaselt on rahvusringhäälingul seadusest tulenev kohustus luua programme, toota ja vahendada saateid ning korraldada teisi tegevusi, mis ükshaaval või kogumis väärtustavad perekonnal põhinevat ühiskonnamudelit.
ERR on praktiliselt alati eitanud oma ideoloogilist kallutatust ja tegutsemist mitte ajakirjanduslikus, vaid propagandistlikus võtmes. Seetõttu poleks sugugi üllatav, kui seda eitataks ka nüüd – seda enam, et isik, kes peaks andma hinnangu ERR-i tegevuse vastavusele eetilistele standarditele, on ise ERR-i palgal.

Ent mida häbitumalt ERR oma raskekujulist ideoloogilist kallutatust eitab, seda naeruväärsemaks olukord muutub ning seda enamatele inimestele saab selgeks, et rahvusringhäälingu koridorid vajavad põhjalikku tuulutust. Tuulutamisega tuleks alustada “Ringvaatest”.

Allikas: http://objektiiv.ee/mis-toimub-err-rahvusringhaaling-kutsus-transsoolisusest-moraali-lugema-prostituudist-perverdi/


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP