RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. oktoober 2018

MATTI ILVES: MIKS EESTI PEAB OLEMA AVATUD?

Kõik kartellipoliitikud ja ärimehed korrutavad alalõpmata ühte ja sama mantrat, et Eesti peab olema avatud ja ainult avatud maailmaga. Kui keegi aga kahtleb selles, siis on neil varnast võtta ainult üks absurdne vastus, kas tahate siis Eesti ümber ehitada müüri ja meid isoleerida?

Muidugi enamus inimesi, eriti veel noored, ehmatavad selle peale ja jäävad vait. Nüüd on välja mõeldud veel selline kentsakas mõiste nagu avatud rahvuslus... Enanus võimupoliitikud on selle ka omaks võtnud, isegi küsimata, mida see täpselt tähendab. Juba 20. aastat tegutseb Avatud Eesti Fond, selle loomise taga on globalistist miljardär ja rahvaste vaenlane George Soros.

Kuidas Eesti avatuse üle aga arutleb Heiki Kortspärn oma raamatus: "ÄREVAD MÕTTED EESTLUSE SURIVOODIL. EESTIVABA RIIK - 100". Toon sealt paar tsitaati:

1. "Mis on meil pistmsit avatud maailmaga? Avatud maailm on otsene surmaoht eestlusele ja eriti tema kestmajäämisele. Ja üldse: milleks on vaja eesti kultuuri laias maailmas propageerida? See on sama, kui minna laia maailma propageerima ja hüüdma: "Mul on kodus kilo kulda!" ja oodata, kuidas võõrad ja omad ümbritsejad mind imetleved ja kiidavad. Vale puha! Kui mul veab, siis varastavad mu kulla ära ja kui ei vea, siis löövad mu enne kulla varastamist maha ka! Või vastupidi..."

2. "Aastatuhandeid on eestlased Eesti ja selle läheduses (Liiivinaa) elanud-toimetanud. Ja nüüd on loomulik ja kiidetav, kui eestlane läheb laia maailma elama? Ei! Need kes lähevad ja võimalikult ruttu tagasi ei tule, on eestlusele varsti kadunud!
Ja seda taotletaksegi! Oleme ju püüdlikud katsejänesed ülemaailmsete niiditõmbajate käes ja üht väikeriiki on lihtne uurimistööna teiste rahvastega ära segada või põlisrahvas isede maalt välja suunata-suruda. Suurte riikidega toimitakse ka nii, kuid Eestiga eksperimenteerides saadakse häid ja vajalikke kogemusi. Kõik on lihtne ja loogiline.
Mida teha? Vastu tuleb hakata. Julmalt ja veel julmemalt!"

Selgub, et avatud maailm on väikerahvas eestlastele eriti ohtlik ja paratamatult hävitab meid.

Eesti pole saanud kahjuks väärikaid presidete ega ka riigijuhte. Räägime vaid presidentidest, kes ka pole rõhutanud meie rahvuslikust. Konstatin Päts oli pooleldi venelane, ema Olga Tumanova ja meie riigi iseseisvuse  hääletu loovutaja, muidugi ei saa eitada tema teeneid Eesti iseseisva riigi kehtestamisel. Lennart Meri oli  KGB koputaja agendinimega Nikolajev - sõlmis juulilepped, millega põlistati 20 000. punaarmeelase ja 2 000 okupantide julgeolekuagendi koos perekondadega jäämine Eestisse. Arnold Rüütel oli karjäärihimuline tippkommunist,  kes kasutas ära enda populaarsust rahva hulgas, et vedada Eesti hukatuslikku Euroopa Liitu. Ilvesest pole muud ütelda kui ta  tegelikult on ümberlõigatud juudist globalist, kes jooksis alalõpmata USA saatkonda juhiseid saama ja koguni kaebama enda raske elu üle Eesti presidendina.
Kersti Kaljulaid on E. Liidust siia suunatud bürokraat ja globalistide käpiknukk, veel ka mitte eriti arukas.
Kõik need presidendid olid ja on ka võõrriikide poolt šantažeeritavad.

Kurb!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP