RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 22. oktoober 2018

MATTI ILVES: REKORDISELT MADAL TÖÖTUSE TASE UNGARIS

Ungari peaminister Viktor Orban valimiste ajal - Pilt: VO / Facebook

Orban: "Me ei ole enam kaotajad, vaid uhked patrioodid!" Kaheksa aastat tagasi oli noorte töötuse määr peaaegu 30 protsenti, kuid tänaseks on see langenud 10. protsendini. Ainuüksi eelmisel aastal loodi 9000 töökohta noortale.

Viktor Orban on rahvale sisendanud rahvuslikku enesekindlust ja see on tihedalt seotud majandusliku eduga. Ungaril oli varem luuserriigi mentaliteet, kuid mitte enam. Nüüd on jõudnud kätte uus patriootlik ajastu, kus ungarlased on uhked ja näevad end võitjatena.

Kui me tahame olla jätkuvalt nii edukad kui viimastel aastatel, peame sisse viima muutuse meie kultuuris. Selle asemel, te olla kultuuris kaotajad, peame olema võitjad ka seal.
Selle asemel, et olla enesevihkajad, on nüüd meil vundament patriotismi näol, jätkab Orban ja märgib, et kristlikku kultuuri tuleks õpetada koolides, sest see tungib majandusse ja poliitikasse. Peaminister märkis, et Ungaril ei tohiks olla väärtused nagu EL-is, vaid ainult kristlikud.

Kahjuks aga meil ei ole nähtavas tulevikus midagi sellist plaanis, kui just EKRE võimu ei võta...

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/10/record-low-unemployment-in-hungary-orban-we-are-no-longer-losers-but-proud-patriots/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP