RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. oktoober 2018

MATTI ILVES: KUS ON VASTUTUS?

Poliitikuid ja ministreid võetakse üliharva vastutusele, isegi siis, kui nende tegevus on põhjustanud osariigile suurt majanduslikku kahju. Aga kui kahju on põhjutatad rahvusriigile ja eestlusele, siis ei peeta seda üldse märkimisväärsekes, sest Euroopa Liidu kaugem eesmärk paistab olevat rahvuste ja riikide hävitamine globalistide eestvedamisel.
Kõik oleme kuulnud ütlust, et võtan poliitilise vastutuse... ja sinna see tegelikult ka sumbub, see on vaid sõnakõlks. Ei midagi enamat, ega reaalset vastutust või kohut.

Kunagi rääkis EKRE surmanuhtluse taastamisest. Siis ma mõtlesin, et seda võiks kasutada sõjaajal, või rahuajal vaid suurtle riigireeturitele. Nüüd aga on selge, et poliitikutest reeturid tegutsevad eriti aktiivselt Eesti, eestluse ning eestlaste hävitamisel ja nemad vääriksid tõesti surmanuhtlust.

Hästi on sellet kirjutanud Heiki Kortspärn enda raamatus "ÄREVAD MÕTTED EESTLUSE SURIVOODIL. EESTIVABA RIIK - 100":

"NB! Juba enne EV sündi ja hiljem ja tänapäevalgi on eestlase isamaalisuse ja patriotismi aluseks eelkõigeja ainult tema majanduslik olukord!
Järeldus: Tänapäevane kehvalt elav eestlane (üle poole elanikkonnast) ja pangavõlgadesse mässitud eestlane (konveerand elanikkonnast!) on vilets patrioot ja vilets rahvuslane! Ka lugeja saab ükskord lõpuks aru, et säärane olukord ei ole tulnud kogemata, vaid meie juhtivate poliitikute ja "sõbralike riikide" teadliku tegutsemise tulemus!!! Just nemad on suunanud eestluse surivoodisse ja ootavad tema võimalikult kiiret lõppu.

Kas lahendust oleks? Jah on!
Pärtliöö (juhmimatele eestlastele selgituseks: karm omakohus surmanuhtluse läbi) esialgu mõnesajale eestluse kohalikule hävitajale. Sellest peaks esialgu piisama ... hoiatuseks ülejäänutele."



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP