RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 5. oktoober 2018

MATTI ILVES: TEEL ÜLEÜLDISE JÄLGIMISÜHISKONNA POOLE

Maailm on teel jägimisühiskonna poole, selles pole kahtlust. Liider on praegu siin kahtlemata Hiina RV. Sest seal juurutatakse juba õige varsti, umbes 5 aasta pärast, inimeste üleüldine jälgimise süsteem.

Praegu katsetatakse seda mitmes Hiina provintsis. Milles on siis tegelikult asi. Aga selles, et inimesed on maksimaalselt nn veebikaamerate jälgimise all. Välja on töötatud ülisuure eraldisvõimega kaamerad, mis võivad rahvamassist ära tunda iga inimese näo. Kaamerad paigaldatakse kõikvõimalikesse kohtadesse, nii töökohtadele, kauplustesse jne.

Asi on selles, et iga inimene saab oma üldise käitumise järgi vastavad hinded, mis oleksid vastavuses tema käitumisele, suhtlemisrigile ja kasulikusele ühiskonnale. See on tegelikult kõige ehtsam kastisüsteem. Nõnda saavad kommunistlikud võimud otsustada, millisi inimesi edutada ja keda mitte. Edukamatele on ette nähtud tavaelus ka mitmesugused soodustused.
Sinnapoole liiguvad juba hiinlased. See on muidugi suur töö, aga mul pole kahtlust, et hiinlased selle ellu viivad ja järjest seda süsteemi täiustavad.

Aga mida arvata nüüd globalistidest ja NWO-i elluviiatest, ning diktaatorlikust Euroopa Liidust? Sest Hiina kogemusest haaravad nad kindlasti kinni, lisaks  veel inimeste kiibistamine.

Selline ühiskond ootab meid ees, kui anname järele globalistidele ja E. Liidule.

1 kommentaari:

Anonüümne 10. oktoober 2018, kell 09:23  

Kui surma ei karda, siis ei saa sind keegi ahistada. Kõik keda te näete - surevad. Milleks siis kassida. :D



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP