RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. oktoober 2018

MATTI ILVES: USA MAJANDUSE EDU

Majanduse edu on saavutatud tänu Donald J. Trump´i majanduspoliitikale, meie ajakirjandus sellest peaaegu ei räägi, kuigi muidu sõimavad nad Trumpi järjekindlalt.

Nüüd on asi läinud jälle niikaugele, et USA on maailma kõige konkurentsivõimelisem majandus, esimest korda kümnendi jooksul! Siin aga teevad riigile ja tema majandusele takistusi globalistid. Sest eraisikutest ärimeestele-globalistidele kuulub Föderaalreserv, ehk USA Keskpank.

Föderaalresev on sellel aastal juba 2 korda tõstnud intresse (rääkigu nad mida tahavad, dollari kaitsest jne.) ja teisel korral tegid nad seda eriti jõhkralt, et ajasid presidendi lausa raevu, sest Trump nägi siin selget soovi tema majanduspoliitikat takistada ja ütles neile, et Föderaalreserv on hullunud. Nüüd tuli aga välja eriti kaval skeem, et isegi presidendil ei ole õigst neid kritiseerida ja nende tegavusse vahele segada.
Selge on see, et raha trükkimine tuleb võtta riigi kätte tagasi, seda soovitas tungivalt juba ammu John F. Kennedy.
USA Föderaalreservi kuulumisest eraisikuile tuleb see, et kui riik peaks täiendavalt raha tahtma, siis peab ta dollareid ostma eraärimeestelt! Sest nende kätte on antud riigis rahatrükkimise eesõigus, vastavalt juba 23. detsembril 1913. aastal kehtima hakanud Federal Reserve Act´ile.

Globalistidele ei meeldi üldse see, et Trump tahab teha Ameerika jälle suureks ja tuua enamus töökohti USA-sse tagasi. Seni on juudid-globalistid kasutanud teiste riikide odavat tööjõudu kaupade tootmiseks ja isegi teadustööks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP