RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. oktoober 2018

Tallinna volikogu EKRE fraktsioon pärib aru homopropaganda ulatuse kohta lasteasutustes

Foto 2. klassi inimeseõpetuse tööraamatust. Teiste seas (variant c) võib näha last kasvatavat lesbipaari. Kirjastus Maurus. 2016. Foto: Objektiiv

Tallinna linnavolikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsioon saatis Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevile arupärimise, et saada teavet, millisel määral on LGBT propaganda jõudnud Tallinna koolidesse.
EKRE fraktsiooni esimehe Urmas Reitelmanni sõnul on LGBT aktivistid koostöös Eesti Inimõiguste Keskuse ning Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskusega koolitanud õpetajaid ja lasteaednikke LGBT teemadel, samuti käivad nad õppeasutustes lastega kohtumas.
“Välja on töötatud LGBT agendat tutvustavad õppematerjalid kooliõpetajatele, lasteaiad on saanud projektirahasid. Soovime teada, kas linn omab ülevaadet viimasel viiel aastal linna lasteaedades ja koolides toimunud seksuaalvähemusi tutvustavatest üritustest ning millised on olnud meetmed, et tõkestada seksuaalhälbeid propageerivate huvigruppide ning lobistide ajupesu lastele? Samuti soovime teada, mida kavatseb Tallinna linnavalitsus teha selleks, et väärtustataks traditsioonilist perekonda ning -seksuaalsust.”
Reitelmanni sõnul on täiesti lubamatu õrnas eas noortele serveerida seksuaalseid hälbeid ja pentsikuid kooselu vorme normaalsuse pähe.
“Selle asemel, et näidata LGBT agendat kui uut normaalsust, peame austama meie laste tervet mõistust ja vabatahtlikke valikuid hilisemas eas. Eeskujuks peaks tooma peremudelit, milles on ema ja isa ning jätma lastele õiguse õnnelikuks lapsepõlveks,“ ütles Reitelmann.
Allikas: http://objektiiv.ee/tallinna-volikogu-ekre-fraktsioon-parib-aru-homopropaganda-ulatuse-kohta-lasteasutustes/

1 kommentaari:

Anonüümne 12. oktoober 2018, kell 20:31  

Nende SchiSchi surrogaat "vanemate" kohta sobib heasti:
https://www.youtube.com/watch?v=i3FhC3b4qko&bpctr=1539366680



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP