RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. oktoober 2018

MATTI ILVES: DIKTATUUR EUROOPA LIIDUS

Diktatuur Euroopa Liidus saab iga päevaga ühe selgemaks. Võtame või viimase selge näite, kui Poola lubas, et blokeerib kõik Ungari vastased sanktsioonid.

Mida lubasid siis teha euroametnikud? Aga seda, et nüüd aruletakse küsimuse üle, kuidas üldse kaotada otsuste vastuvõtmine ühehäälselt, see tähendab kõigile sobivalt. Sellest diktatuuri selgest ilmingust teatas "Vikeraadio", kusjuures saatejuht näis sellega igati päri olevat. Samuti mainiti seda ohuna saates "Räägime asjast".

See tähendab aga seda selles neomaksistlikus liidus seda, et nüüd on maskid lõplikult langenud ja pole enam üldse vaja teeselda mingisugust demokraatiat. Üheski punaste võimu all olevas riigis või riikide liidus on demokraatia peale vaid sülitatud.

Üheks näiteks diktatuurist võib veel tuua vaba ajakirjanduse, mida pole enam ammu. Juba 2013. aastal artiklis "Euroopa Liit liigub täieliku tsensuuri poole", tõin teate: "EL vajab uusi reegleid, tagamaks, et ajakirjanikud ja meediaorganisatsioonid käituksid vastutustundlikult ega kuritarvitaks oma võimu."
"Nimetatud organid omandaksid volitused uurida kaebusi ning neil peaks olema reaalne meelevald oma otsuseid jõustada, näiteks määrata trahve, anda korraldusi vabanduste avaldamiseks trükis või eetris ning võtta ära [ajakirjanduslik] tegevusluba," seisab dokumendis. Riiklikud meedianõukogud peaksid järgima üleeuroopalisi standardeid ning alluma Euroopa Komisjoni seirele, tagamaks vastavust euroopalikele väärtustele." Nüüd ja ammu on see komisjon võtnud riigimeedia üle täieliku võimu.

Mindud on ka eravõrgustike või sotsiaalmeediate kallale, seda näitab kujukalt Facebook´is toimuvad kustutamised ja blokeernngud. Kõik peavad olema vaid ühe mõtteviisi toetajad, see ongi kõige ehtsam diktatuur.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP