RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. oktoober 2018

Euroopa Parlament soovib neofašismi vastu võitlemise sildi all luua üle-euroopalist politseiriiki

Vasakliberaalide unistuseks on see, et praegu islamiterroristide vastu tegutsevad politseijõud keskenduksid rahvuslastele.

Vasakliberaalsete jõudude kontrolli all olev Euroopa Parlament andis rohelise tule politseiriigile, et ära hoida konservatiivide päästev võimuletulek kogu Euroopas.
Hiljuti võttis Euroopa Parlament vastu avalduse, milles kutsutakse üles keelustama “neofašistlikke” liikumisi. Samuti nõutakse “üleeuroopalist koostööd võitluses fašismi, rassismi, ksenofoobia ja muude sallimatuse vormide vastu”.

EL-i parlamendiliikmed väljendavad oma avalduses “muret viha ja sallimatuse suurenemise pärast Euroopas” ja soovivad, et EL võitleks neofašismi tõusu vastu. Avalduse koostas Itaalia kommunistliku partei (Partito della Rifondazione Comunista) parlamendiliige Eleonora Forenza.
Selles avalduses nõutakse, et EL-i liikmesriigid võtaksid kasutusele meetmeid vaenu õhutamise ja vihakuritegevuse ärahoidmiseks, samuti nõutakse Euroopa Komisjoni, EL-i liikmesriikide ja valitsusväliste organisatsioonide koostööd sotsiaalmeedia platvormidel, et “vältida rassistlike, fašistlike ja ksenofoobsete mõtete levitamist Internetis.”

“EL-i liikmesriigid peavad olema operatiivsed, uurimaks vihkamiskuritegusid ning selleks tuleks igati, ka täiendava tasustamisega soodustada selliste tegude menetlemist, politseijõududes tuleb luua ka vihakuritegude üksused. Lisaks peaksid EL-i liikmesriigid tagama politsei, luureasutuste, õigussüsteemide ja valitsusväliste organisatsioonide vahelise koostöö võitluses fašismi, rassismi, ksenofoobia ja muude sallimatuse vormide vastu.” seisab avalduses.
Seisukoht edastatakse seejärel Euroopa Nõukogule, liikmesriikide valitsustele, parlamentidele, Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsioonile ning ÜRO-le.

Saadikutest hääletas 355 poolt, 90 vastu, 39 jäi erapooletuks. Soome europarlamendi liikmed Jussi Halla-aho ja Pirkko Ruohonen-Lerner hääletasid avalduse vastu. Uutel Uudistel pole andmeid Eesti eurosaadikute hääletamise kohta, kuid võib eeldada, et nad olid poolt (erandiks ehk Igor Gräzin).
Avalduses ei mainita äärmuslikku vasakpoolset vihakuritegevust ja vägivalda, mida oli eredalt näha 2017. aastal Hamburgis G20 tippkohtumisel, kus vägivaldsed meeleavaldajad lõhkusid kinnisvara ja röövisid kauplusi. Äärmusvasakpoolsete aktsioonis haavati rohkem kui sadat politseinikku. Ometigi ei peeta ohuks üliagressiivset Antifad ega teisi vasakpoolseid ekstremiste – kommunistile Forenzale on need omad.

Ilmselgelt on tegu katsega ahendada konservatiivsete jõudude tegutsemisruumi Euroopa Parlamendi valimiskampaanias – selline seadus annaks võimaluse näiteks immigratsioonivastasust kuriteoks tembeldada. Vasakliberalne Lääne-Euroopa kardab meeletult, et järgmises parlamendi koosseisus saavad konservatiivide tugeva positsiooni ja nad võtavad ka Euroopa Komisjoni oma kontrolli alla. Seepärast on globalistidelt oodata tõeliselt alatut ja räiget kampaaniat, mille esimeseks näiteks ongi see avaldus.

Allikas: kansalainen.fi

Allikas:  https://uueduudised.ee/uudis/maailm/euroopa-parlament-soovib-neofasismi-vastu-voitlemise-sildi-all-luua-ule-euroopalist-politseiriiki/


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP