RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. august 2018

MATTI ILVES: EESTLASTE JA EESTLUSE AVALIK HÄVITAMINE

Eesti osariigis toimub eestlaste ja eestluse avalik hävitamine! Imelik on ainult, et keegi enam selle peale ei protesteeri. Seda ilmselt seepärast, et üksikisikute protestiavaldused lämmatatakse väga kiiresti ja põhiline vahend on töökohast ilmajäämine.

Sotsid on otsekoheselt välja ütelnud põhiseaduse vastaselt, et etniline rahvusriik ei ole utoopia, vaid ohtlik ja ebainimlik düstoopia. Ka kõik ülejäänud erakonnad on seda meelt, rääkigu nad mida tahavad ja on vaikselt omaks võtnud kunagise IRL-i plaani "Isamaa 2,0", millega tahetakse teha eestlased vähemusrahvuseks oma kodumaal.

Suurim sisseränne ei ähvarda meid praegu veel Euroopa Liidust pealesunnitud nn. pagulastega, vaid peamiselt endistest NSV Liidust tuleva sisserändega Ukrainast, Valgevenest ja ka Venemaalt. Sisseränne on kasvanud juba nii suureks, kui oli peaaegu Nõukogude Liidu ajal.

Seda sisserännet oleks valitsusel täisesti võimalik kontrollida, aga seda ei taheta teha. Vastupidi, kasutatakse kõiki võimalusi, et taolinne ränne suureneks.

Kuna üksikisikute potest surutakse lihtsalt maha, siis on jäänud ainuke võimalus, kutsuda kokku massimeeleavaldus kümnete tuhandete osavõtjatega. Ainult sellne meeleavaldus avaldaks mõju meie brüsslelimeelsetele globalistidest valisusele.

Eestis on vaid kaks organisatsiooni, kes seda võiksid teha ja keda ka rahvas kuulaks. Need on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) ja veel SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks.
Kui nad koos asja ette võtaksid, siis võib sellistest protestimeeleavaldustest asja saada. Minu arvates tuleks ka siinkohal teotleda kiriklike organisatsioonide toetust.

Ootame ja vaatame, olen kindel, et sellised meeleavaldused juba lähitulevikus ka organiseeritakse.

1 kommentaari:

Anonüümne 28. august 2018, kell 18:45  

Tagatipuks eestlane on täiesti,läbi ja lõhki äraostetav.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP