RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. aprill 2012

MATTI ILVES: IRL TEGELEB TÜHJA TÖÖGA, ET KUIDAGI PILDIS PÜSIDA

Hiljuti tuli IRL välja vaimustava ideega, viia Sisekaitseakadeemia üle Ida-Virumaale Narva! See pidi olema vajalik riigikaitse seisukohast lähtudes.
Kas tõsesti pingsalt töötavad mõttehiiglased IRL-is midagi muud ei suutnud välja mõelda, kui sellise otsese lolluse. Pealegi läheb see riigile veel kulukamaks, kui ERM-i ehitamine ja ka ülalpidamine kallimaks. Riigi raha ebaotstarbeka kulutamise näide on juba Kaitseministeerium, kes kulutab asjata raha väeosade ümberpaigutamiseks, selle asemel, et osta uut relvastust ja tõsta üksuste lahinguvõimet. Nüüd aga soovitakse siia ritta lisada ka Siseministeerium. Ma tõesti ei oska välja mõtelda, kuidas see peaks parandama Eesti riigikaitset ja meie sisejulgeolekut. Kindlasti tuleb sinna õppima siis veel rohkem vene noormehi (arvatakse, et 80%), aga kas see siis suurendab kaitsevõimet ning sisemist turvalisust? Need valdkonnad on teatavasti teineteisega tihedalt seotud.
Seega me annaksime oma sisekaitse põhiliselt venemeelsete ja -keelsete kodanike kätte. Selle lisaks lähtutakse ka kaiseväe komplekteerimisel valedest alustest ja kasutatakse sõjaväge kui venelaste integratsiooni ja eesti keele õppimise kohta. Tegelikult oleks praegu hea võimalus kutsuda sõjaväkke rõhuvas enamuses eestlased, sest kõik kutsealused ei saagi kutset sõjaväkke astumiseks.

See on samasugune vale IRL-i algatus, kui peagi rakenduv vanemapension, mis ei tõsta rahva iivet ja kulutab lihtsalt vaid riigi raha. Selle asemel oleks võinud tõsta lastetoetusi ja maksta neid ainult tõesti abavajavatele perekondadele, siis ehk oleks võimalik vähendada vaesuses elavate laste arvu, 1/3 neist elab vaesuses.
Kogu lootus on meil vaid selles, et poliitikasse tuleb jõuliselt uus rahvuslik jõud Eesti Konervatiivse Rahvaerakonna näol. EKRE koduleht: http://ekre.ee/
Selline oleks juba lähitulevikus Eesti Kaitsevägi, kui raha oleks kasutatud mõistlikult:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP