RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. aprill 2012

VEIKO RÄMMEL: EESTI RIIK JA RAHVAS ON OMA VALITSEJAID VÄÄRT!

Eesti riigivõim ja neli suurparteid on ülitublid. Alles oli elamislubade skandaal, kuid siseminister Vaher, kelle haldusalas see toimus troonib edasi. Viimastel kuudel on teated kadunud inimestest muutunud juba nii tavaliseks, et kui Delfist loed ei viitsi enam tähelepanugi pöörata. Elavatena leitakse vähesed, enamasti leitakse laibad, kui needki. 
Mõrtsukatest ja nende leidmisest ning karistamisest ei ole aga mõtet üldse rääkida. Narvas kadunuks jäänud ja laibana leitud tüdruku otsingul on seni null tulemust. Aega aga möödas oi kui palju. Vana hea Holms ilmselt punastaks häbi pärast, oleks temal  need tehnilised võimalused olnud...
Ega rahvaski palju parem ei ole. Kodus, omaette nohiseb igamees või vähemalt iga teine tigedalt pihku. Vaja sõna võtta......ei ole kedagi!!! Mehemeel ja julgus on Maarjamaalt kadunud. Valitsus- ja opositsioonierakondade propagandaveskid hoolitsevad foobiate külvamise eest ja samuti tellitud ajupesu eest.
Ilmekaks näiteks on Alar Sudaku ja  VKÜ  poolt algatatud petitsioon  Ansipi ning valitsuse tagasiastumiseks. Napp 8000 + allkirja ja päikesekuningas Ansip isegi ei köhatanud.

Võib kindel olla, et ega Vabade Kodanike Ühenduse uut algatust valimisseaduse muutmiseks, et murda kartelliparteide diktatuur parem saatus ei oota.
Põhjused on imelihtsad, kogu avalik-õiguslik meedia ja erameedia (kolm suurt gruppi) on REF-i või tema partnerpartei IRL-i kontrolli all. Ja meie võime kirjutada pressiteateid või mis iganes, neid ei avalda keegi. Eetrivaikus on aga parim rohi kartelliparteide ja eriti REF-i, kui Ansipi koduparteide veskile. Konstanteerin; vaikiv ajastu Eestis on alanud! Ka nn opositsioon Sotside ja KE-a näol on suures enamuses samade huvidega, ka nende püsimine ja seega ka mammona oleneb praegusest ebademokraatlikust korrast.
Jääb üle vaid nentida, et iga rahvas on oma valitsejaid väärt. Palju õnne armas Eesti rahvas!
Ma ei usu, et IRL-st lahkunud "kampsunite" MTÜ-d Vaba Isamaaline Kodanik parem saatus ootab või siis praegu KE-st lahkujate moodustatavat MTÜ-d Demokraat! Erakondade paljusus on asi, mida võimuparteid kardavad hullemini, kui vanapagan välku. Ja kui ootabki, siis mida neist tahta, nad sama süsteemi mutrikesed ja omade vastu ei minda. Vaid otsevalimised oleksid Eesti võimalus ja erakondade eelarvelise rahastamise lõpetamine, kuid looda sa.
Kristus ütles kunagi, et hea karjane teab ning hoiab oma lambaid, mida teha siis kui lammastel mõistust ei ole ja nad kui kurjast vaimust vaevatud ise hukatusse tormavad?
Ühes olen kindel, et kui nii jätkub, siis see ei ole riik, kus tahaksin, et mu poeg suuremaks kasvades elaks. Las sirgub veel, aga kui olukorda parandada ei õnnestu, eks siis tuleb võtta tema ja ta ema ja emigreeruda, kasvõi Aafrikasse, küll kohti leidub. Ärgu lugeja valesti aru saagu, ma ei ole allaandja tüüp, võitlen alati kuni viimase padrunini, see nüüd piltlik väljend küll.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP