RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. aprill 2012

VEIKO RÄMMEL: INIMESTE SOOTUKS MUUTMISE KAMPAANIA JÕUDIS EESTISSE!

Herbert Marcuse
Tänaseks on siis inimeste sootuks muutmise kampaania ka meile jõudnud. Ikka võrdõiguslikkuse (loe: kõikesallivuse-tolerastia) sildi all. Propaganda töötab täistuuridel ja miks ka mitte, kui Brüsselis pesitsevad sionistlik-vabamüürlik jõuk finantseerib seda heldelt. Eesmärgiks ei midagi muud, kui New World Order (Uus Maailmakord). Marksist Herbert Marcuse võib rahul olla.
Imestama paneb ainult see, et kuidas muidu normaalsed eestlased selle hullusega nii lihtsalt kaasa lähevad. Sisse imbus see meile muidugi Skandinaaviast. Ja kaasaegne Eesti eliit on varmas omaks võtma kõiksugu totrusi, eriti kui need lähtuvad "heaoluriigist" Rootsist! Kinnimakstud "teadlased" leierdavad aga kuulekalt juttu, mille eest neile makstakse. Muidugi tagajärgedele nad ei mõtle.
Tegelikkuses algas ühiskonna lammutamine Pr.rev, mille taga needsamad vasakpoolsed sionistlik-vabamüürlikud jõud. Ei ole ju enam vist kellegile saladus, et Euroopa Liit on oma olemuselt rahvusriikide hävitamisele pürgiv vasakpoolne monstrum. Ainult rumal ei märka seda, kusjuures see rumal peab olema täiesti harimatu. Õnneks on internett seni vaba.
Muide Skandinaavias ja ka Soomes on normaalne Kirik juba edukalt hävitatud, ei tea küll miks? Soome kõikesalliv (loe: pedekiriku) pool soovitab seni traditsioonidest kinnihoidvatel kristlastel oma Kirik teha. Ma mainiksin, et tänud, seni on see siis veel lubatud. Esialgu on jutt veel vaid naisvaimulikest, kuid peatselt lastakse töölt lahti igaüks, kes keeldub koosteenimisest pedepastoriga. Mujal maailmas,näiteks Inglismaal ka seda juba juhtunud. Kurioosiumi tipuks on Inglise vaimulike toetus pedeabielule. Muide, kuna ka Eesti ei saa muust maailmast maha jääda, siis meilgi oma pedekirik ja pedepastor Heino Nurk, kes samuti naudivad EL-i rahalist toetust, käies koos nimetatud    EL-i rahade toel rajatud pedekeskuses, ametliku nimega Oma Keskus.
Pededele on toeks desinformatsioon, Piibli ümberkirjutamine ja demagoogia. Kuigi ka neile on hästi teada, et Pühakiri peab omasooiharust üheselt patuks. Ei põrgata tagasi ka otsese laimu ees. Teha pole aga midagi. Näiteks minu vastu tehti valimiskampaania ajal Rootsis resideeruva endise padupedepastori Rein Metsa poolt suisa spetsiaalne laimublogi. Võimude poole pöördumisest ei olnud abi. Kuigi rikutud oli suisa mitud seadust; isikuandmete privaatsus, autoriõigused jne. Katsub aga keegi küsida rahasid samast EL-i allikast traditsiooniliste kristlike eetikanormide kaitseks on vastuseks konkreetne EI! Võiks ju küsida, et kaua rahvas seda lambana pealt vaatab? Arvestades Rootsi kogemust, siis ilmselt kuni oma isikliku kurva lõpuni. Sooneutraalsest lasteaiast tulevad sootud lapsed, kes on ideaalseks materjaliks neist täiendavate pedede kujundamisel. Siis viiakse lõpule ka ühiskonna algrakukese traditsioonilise peremudeli hävitamine.
Huvitav on, et kui pedesid ja muid hälvikuid on vaid 2% ühiskonnast, siis kuidas on nad niikaugele jõudnud? Vastust vaata eestpoolt.
Kus on siis väljapääs? Äkki lõpetaks lollused, valiks endale otsevalimistel normaalse Riigikogu ja saadaks Brüsseli valitsejaid teenivad endised metsa seenele. Kuid, ma usun, et enamuses oleme juba piisavalt ajupestud, kuid lootma peab.
Kas siga ja kägu saavad olla 100% võrdsed? Muidugi on vastus ei! Kui Jumal või Loodus lõi inimesed kakssoolisteks, siis oli tal sellega ilmselt kindel plaan. Looduse seaduste ümbertegemine on samaväärne kommunistide plaaniga pöörata suured Siberi jõed teistpidi voolama, tõstmaks põllumajandust.
Ei ma ei kutsu pedesid hävitama, nad on alati olnud ja olgu, kuid neid ja Brüsseli lollusi ei tasu reklaamida, kuid iseseisvuse oleme juba kaotanud.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP