RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. aprill 2017

Aidake Objektiivi sõnumil Facebooki kaudu veelgi laiemalt levida

Hea Matti Ilves!

Mul on hea meel Teile teada anda, et meie portaali Objektiiv jälgijate arv Facebookis on kasvanud aastaga ca 4000-lt inimeselt enam kui 11 400 inimeseni.
 
See kasv on väga oluline, sest mida rohkem inimesi Facebooki vahendusel Objektiivi uudistevoogu jälgib, seda laiemalt meie portaali vahendusel kõlama pandud sõnum levib.
 
Fakt on see, et suurem osa Objektiivi külastustest tulevadki läbi Facebooki.
 
Seejuures saab igaüks omalt poolt Objektiiv sõnumi levikule kaasa aidata ja selles osas tahangi paluda Teilt abi.
 
Esiteks, et kui Te ei ole seda juba teinud, siis märkige Objektiivi Facebooki leht kindlasti meeldivaks. Selleks ei tarvitse teha muud kui minna Facebooki sisselogituna Objektiivi Facebooki lehele ja vajutada seal nuppu "LIKE" / "MEELDIB":
 
 
Teiseks, kutsuge ka oma sõpru ja tuttavaid Objektiivi Facebooki lehega liituma.
 
Kolmandaks, jagage Facebooki vahendusel regulaarselt Objektiivi uudiseid oma sõpradega, et need jõuaksid suurema hulga inimesteni.
 
Kui Objektiivi jälgijate arv Facebookis jätkub praeguses tempos, siis läheme peagi mööda nii ERR-i uudiste kui ka mitmete teiste suuremate meediakanalite Facebooki lehtedest.
 
Kuigi Objektiiv on meediakanalina väike ja rahaliselt piiratud võimalustega, on meil suurte meediaväljaannete ees üks suur eelis. Nimelt on meil suur hulk pühendunud lugejaid ja toetajaid, kes annavad Objektiivi tegevuse võimalikuks tegemiseks ja kasvamiseks regulaarselt oma isikliku panuse.
 
Meie ülesanne on see eelis võimalikult hästi ära kasutada, mistõttu palun, et aitaksite omalt poolt kaasa Objektiivi jälgijate arvu kasvamisele Facebookis.
 
 
Jaanuarikuus seadsin eesmärgiks, et aasta lõpuks oleks Objektiivil Facebookis vähemalt 20 000 jälgijat. Kui jälgijate arvu kasv jätkub praeguses tempos, on selle tulemuse saavutamine igati realitslik – ebatõenäoline ei ole jõuda isegi oluliselt suurema numbrini.
 
Aga ma palun, et annaksite selleks oma panuse, kutsudes oma sõpru teatud regulaarsusega Objektiivi Facebooki lehega liituma. Nagu juba öeldud, ei tule selleks teha muud kui minna Facebooki sisselogituna Objektiivi Facebooki lehele ja vajutada nuppu "LIKE" / "MEELDIB".
 
Aitäh Teile!
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP