RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 3. aprill 2017

Bill Gates & vaktsiinid, Monsanto & GMO

Bill Gates, on mees keda enamik inimesi maamunal peab maailma rikkaimaks meheks! Enamik inimesi peab teda ka heaks, abivalmis inimeseks, kes oma suure rahakotiga vaestele riikidele ja nälginud Aafrika lastele pidevalt appi tõttab.

Kui vaid peavoolu meediat jälgida, siis jääbki selline mulje! Interneti avarustest leiab artikleid selle kohta, kuidas ta on maksnud meediafirmadele, et nad maaliksid temast pühaku pildi! Tundub nagu toimib! Kui paljud teavad mis toimub ilusate uudispealkirjade taga? 
 Siin artiklis räägib Bill Gates võimalikust terrorirünnakust, millest ainsaks väljapääsu teeks, on osta vaktsiine ja ravimeid! Loomulikult kirjutab toimetaja pakatava austuse ja lugupidamisega tähtsa mehe sõnad üles ja küsimusi esitamata avalikustab! Sedasi see pühaku staatus laieneb!
 Bill Gates on isegi kuulsas TED jutusaates tunnistanud (vist kogemata?), et kui vaktsiinide ja raviasutustega "väga head" tööd teha, siis see võimaldaks inimkonna populatsiooni vähendada 10-15%. Kui nüüd mõelda, hr Gates'i enda sõnadele siis suhtun artikli sisusse äärmise skeptilisusega! Tekkivad kriitilised ja vastukäivad küsimused!  Võib-olla on hr Gates siin endast jälle mööda rutanud ja lobises ajakirjanikele kogemata oma järgmise terrorirünnaku plaani välja?

Bill and Melinda Gates foundation'i kaudu  läbiviidud ebaturvaliste HPV (papilloomviirus) vaktsiinide (Cervarix, Gardasil) illegaalsed inimkatsed 30 000 India lapse peal ei pane kedagi imestama, ei kirjuta ükski peavoolu väljaanne! Kusjuures vaktsineeritutele ei räägitud midagi vaktsiinide võimalikest kõrvalnähtudest ja vaktsineerimiseks vajalikud load saadi illegaalselt, organisatsioonide tasemel! Mitmed "tervise-süsti" saanud tüdrukud kaebasid muuhulgas energia puuduse, tõsiste peavalude, isu kadumise, epilepsiahoogude ja raske veritsemise üle. Probleemid, mida sealsetes piirkondades sellisel skaalal kunagi näha ei ole olnud!  
Aga loomulikult sellised uudised televisiooni kaudu teieni ei jõua! Praegu võib see ju tunduda kauge probleemina, kõigest number paberil, liiga kauge teema. Aga vaikselt hiilivad need vaktsiinid ka Eesti koolidesse,  Alates 2018 aastast jõustub uus vaktsineerimisplaan, mis näeb ette 12 aastaste koolitüdrukute lausvaktsineerimise nende samade vaktsiinidega!  Siis ei ole need enam ainult numbrid, vaid meie enda Eestimaa tütred! 

Bill Gate's omab ka suures osas Monsanto ja Merck biotehnoloogia gigantide aktsiaid!
Tumedam reaalsus, mis käib sellega kaasas on ka see, et GMO tootjad (Monsanto, Cargill) maksavad ka "sõltumatute uuringute" eest, mille põhjal reguleerivates asutustes (valitsustes) kohandatakse vajalikud seadused, et luua tingimused GMO seemnete ja põllumajanduse lubamiseks. Sellist strateegiat on viimasel ajal kasutatud erinevates Aafrika riikides!
Suurte biotehnoloogia firmade avalike suhete masinad levitavad peavoolu meedia kaudu müüti, et see kõik on vajalik nälgivate suude toitmiseks Aafrikas ning on tarbimiseks täiesti turvaline.
Jonathan R. Latham, PhD on taime bioloog, kes on tegelenud GM taimedega juba 1990 aastast alates. Ta on toonud välja mitmed valupunktid selles artiklis:

1) Bt tähisega geneetiliselt muundatud taimed on loodud nii, et nad sisaldaksid eneses kahjuritõrjet!  Nende loojad arvavad, et taimedes sisalduvad mürgid toimivad ainult kindlatel kahjuritel ja on inimestele täiesti ohutud! Latham leiab, et on mitmeid põhjuseid, miks nende arvamuses tuleb kahelda. Üheks põhjuseks on Bt taimedesse pandud kahjuritõrje struktuaalsed sarnasused maailma kõige kontsentreerituma mürgi, ritsiiniga (ricin). (Näevad mikroskoobi all sarnased välja)
2) GM taimed on tihti vastupidavamad herbitsiididele. Sellest tulenevalt kasutavad farmerid suuremates kogustest mürke! Hiljutistest uuringutest selgus, et müüdavad GM sojaoad sisaldavad Monsanto herbitsiidis "roundup" olevat glyphosate'i niivõrd palju, et nad ise 2014 aastal kirjeldasid  taolist kogust "ekstreemseks"!

Veel ütleb teadlane oma artiklis, et GMO'de tõeline eesmärk ei ole mitte näljaseid suid toita või maailma parandada. Suurkontsernid kasutavad seda pigem intellektuaalse vara kasvatamiseks patentide näol. Tänu hiiglaslikele rahasummadele, millega kaasneb suur mõjuvõim, suunatakse üldist põllumajandust nii nagu vaja, et ise suuremat kasumit teenida! See kõik toimub muidugi farmerite, lõpptarbija ja emakese looduse kulul!
Olgugi, et enamik sojaubadest läheb loomsöödaks, jõuab see lõpuks ikkagi liha ja muude produktide kaudu inimeste toidulauale!
Selles artiklis on välja toodud sugu- ja seedeorganite probleemide märgatav tõus sigadel, alates GM sööda kasutamise algusajast. Veel on märgatud antibiootikute (arva ära, kust need ostetakse) kasutamise vajaduse tõusmist, kui on kasutatud GM sööta! Lisaks mitmed seletamatud probleemid ja suurenenud agressiivsus! Sarnaseid tulemusi on leitud ka kalade ja veiste puhul!
Siia lõppu veel üks põhjalik artikkel Bill Gates'i lavatagustest tegevustest Aafrikas!
Ei pea olema bioloog, geeniteadlane või doktor et teha lihtsat matemaatikat: selliste kemikaalide tarbimine, mis on disainitud hävitama kahjureid, ei saa olla ohutud inimtarbimiseks! Pikaaegsed tagajärjed on teadmata! Kas tahad olla katsejänes? Kas sina usaldaksid oma tervise lõputu ahnusega tegelastele, kellel ainult dollari märgid silme ees kerivad? Bill Gates'le, kes on öelnud, et vaktsiinide kaudu saab globaalset populatsiooni 15% vähendada!?!

Kui palju on tegelikult neid salajasi programme, millega populatsiooni kontrollitakse ja piiratakse?  
Kui loed kriitilise pilguga uudiseid, aga uskumise asemel, kahtled nende sisus, siis leiad taoliseid programme mitmeid! Kui avatud mõistusega internetiavarustes ringi tuhnida, siis hakkad nägema seoseid pealtnäha eraldi seisvate organisatsioonide vahel. Kui hakkad aru saama suuremast pildist ja sa näed, kui palju on neid, kes elavad teadmatuses, siis ei saa lihtsalt käed rüppes pealt vaadata! Kui hakkad huvituma tõe otsimisest ja levitamisest, siis aitad kaasa ka teiste ärkamisele! Kui oled teadlik toimuvast, kuid ei anna oma panust, siis aitad sellega tegelikult globalistide omakasupüüdlikkusele kaasa!

Ma olen kulutanud selle artikli kirjutamisele, tõlkimisele, uurimisele, lihvimisele rohkem kui 6 tundi, teie saite kogu informatsiooni 5- 10 minutiga. Palun jagage seda artiklit ka oma facebooki seinal ja andke sellega enda panus teadliku Eesti ehitamisel!
 Muudame Eesti orgaaniliseks, ostame kodumaist toodet, elame vähesemate tervisehädadega! Levitame informatsiooni vaktsineerimiste tagamaadest, et lapsevanemad saaksid langetada teadliku otsuse! 

1 kommentaari:

Anonüümne 3. aprill 2017, kell 16:46  

Üks vene kanal näitas juhtumit usa;s, kus külmikusse unustatud GMO tomatist kasvasid välja tundmatu taime võrsed. Paanikas perenaine kartis, et toorelt söödud tomatitest kerkinud taimed võivad ju ka kinnistuda maoseinale ja parasiidina kasvama hakata -tomateid süüakse ju ka toorelt.Kohutav maailm, kus me elame, kas pole.Ja üks teine naine näitas ja rääkis, et kätest tõusevad võrsed, kui peseb pesu või toidunõusid, peab kummikindad kätte panema, käed on kidalised.Ise arvas, et on midagi sisse söönud, Venemaal ju ka hiinlased kasvatavad igasugu kahtlast söödavat, seal on kontroll nõegem,.Vaat nii on lood!Mõtlemisainet küllaga!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP