RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. aprill 2017

MATTI ILVES: MIKS EKRE VAIKIB GMO KÜSIMUSES?

EKRE on juba paar aastat olnud Riigikogus, kuid ma ei ole kuulnud, et kas või üks kord on võetud üles küsimus GMO toidust. Kuigi nende programm siseldab GMO-d sisaldava toidu keelustamist:
"Soosime mahepõllumajandust. Keelustame geneetiliselt muundatud organismide ehk GMO kasvatamise ja sisseveo ning neid sisaldavate toiduainete ja loomasöötade impordi."

Kunagi, kui ma olin veel parteis, siis soovitasin neile (see oli juba vast aasta enne Riigikogu valimisi) võtta eeskuju lätlastest: Läti Talunike Organisatsoonide Koostöönõukogu esindaja sõnul on kogu riigis nende eesmärgiks keelata geneetiliselt muundatud taimeade kasvatamine. Läti 109. kohalikust omavalitsusest on 103 teatanud, et nende territooriumil on geneetiliselt muundatud taimede kasvatamine juba keelatud.
Ning nii see oli juba tollel ajal!
See on tõesti eeskujuvääriv algatus ka meie talumeestele, sest kartellivalitsuse poolt sellist eestlaste tervisest hoolivat sammu ei ole oodata, nii oli ka lätlastel.

Erakonna siselistis palusin juhtkonnal võtta ühendust meie põllumajandusorganisatsioonidega: Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eestimaa Talupidajate Keskliit. Hea koostöö korral nendega, oleks juba siis olnud võimalik täita see punkt EKRE programmist. Minu pöördumistele järgnes nagu alati vaikus.

GMOd sisaluv toit on kahjulik, tekkivad siseorgamite kahjustutused ja nende taandareng, samuti vähirakkude kiirendatud areng. Aga kõige hullem on see, et juba 3. põlvkond inimesi jääb viljatuks, see on teaduslikult tõestatud.

Viljatus GMO toimel, ehk genotsiid:


Teada on nüüd ka, et meie põllumajandusministeerium on võtnud suuna just GMOd sisalduva toidu kasvatamisele ja jutt mahepõllumajanduse edandamisest on vaid rahvale puru silmaajamine.

Vaikimine EKRE poolt on lausa kuritegelik, ainult punktist erakonna programmis ei ole mingit kasu, kui selle rakendamise nimel midagi ette ei võeta! Nii sarnanetakse juba lollide kartellierakondadega.

2 kommentaari:

Anonüümne 17. aprill 2017, kell 21:11  

Olge rahulikud need vabamyyyrlased enda antud hingedega midagi head neil ka pole mida suurem level seda hullemaid tegusid peavad nad ka toime panema.lihtne ju.
nn.maailma eliiti kipuvad ikka need kes midagi ei oska ning arvavad olevat ennast teistest paremad. Kuid tegelikult annavad nad endast rohkem kui saavad ...6nnne ei saa neil kunagi olema. Nii et koik mis teevad ainult iseendale

Anonüümne 18. aprill 2017, kell 07:49  

Eestis ellujäänud talupidajatel on paljudel arvamus, et ellu jääda tuleb uuendustega(taimemürkidega jms) kaasa minna, kuna vastasel korral jäädakse sellest vähesestki sissetulekust ilma. Teised on nn konkurentsivõimelisemad. Lisaks kuna põhisissetulek on täna põllumajandustootjate toetuspõhine (st. kui aktiivselt projekte kirjutada osatakse) siis ei soovita oma aktiivsusega peasuunast eristuda, kuna vastasel korral võib toetuse hulk erinevate põhjendustel väheneda. Loodetavasti on asju veel aga neid on räägitud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP