RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. aprill 2017

Objektiivi kampaania vajab eesmärgini jõudmiseks lõpuspurti!

Hea Matti Ilves!
Tahtsin Teile teada anda, et meie portaali Objektiiv annetuste kogumise kampaania, millesse Teiegi olete andnud oma väga tänuväärse panuse, on jõudnud lõpusirgele.
Eesmärgiks seatud 40 000-st eurost on puudu veel veidi enam kui 4000 eurot. Seega vajame nüüd lõpuspurti, et jõuda Objektiivi aasta kõige olulisema kampaaniaga eesmärgini.
Nagu olen varemgi selgitanud, on see kampaania eriti oluline seetõttu, et kui väiksemad toetajad annetavad kokku vähemalt 40 000 eurot, siis annavad kaks suuremat toetajat omalt poolt teist sama palju juurde. Sellisel juhul saame kampaania tulemusel kokku rohkem kui 80 000 eurot, mis moodustab lõviosa Objektiivi aastaeelarvest.
Seepärast palun Teid, et kutsuksite võimaluse korral ka oma sõpru ja tuttavaid tegema Objektiivi heaks annetust ja andma seeläbi oma panust võimuringkondadest täiesti sõltumatu ja üksnes siirast tõetaotlusest lähtuva konservatiivse meedia ülesehitamiseks.
Seejuures võtab annetuse vormistamine portaali annetuste lehe kaudu vaid mõne hetke:
Ühtlasi tänan Teid veel kord annetuse eest, millega andsite oma osa Objektiivi jätkuvaks ülesehitamiseks.
Suur tänu Teile!
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
PS! Tegime Objektiivi eesmärkide ja tegevuse lähemaks selgitamiseks ka toekama video, mida soovitan Teil kindlasti vaadata ja oma sõpradega jagada. Video leiate altpoolt.
Valmistasime selle video ka koos ingliskeelsete subtiitritega, et info Objektiivi kohta leviks ka välismaal – ingliskeelse versiooni videost leiate siit:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP