RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. aprill 2017

Allakäigu anatoomia – Rahvusringhäälingu lemmikpartei

Pilt 1. Victoria Kawesa – „Black-lives-matter“ Rootsis: „Lõpetage mustanahaliste inimeste tapmine!“

 Kui Rootsis toimusid parlamendi – Riksdag-i valimised 2014 aastal, ERR luges ette valimiste tulemuse. Lõpetuseks VALETAS, et parlamenti pääses samuti partei nimega Feministlik Initsiatiiv (marksistlikud feministid). Selline partei oli Rootsis tõepoolest olemas, aga rahvaesindusse ta ei pääsenud, kogus vaid veidi üle poole selleks vajalikke hääli.
 Pilt 2. Uued parteiesimehed: Gudrun Schyman ja Victoria Kawesa

Olin jahmanud, sest teadsin – need on täiesti segased. Teine ERR-i „välisuudis“ oli (ma ei mäleta ainult millal), et samanimeline partei asutati ka Soomes. Siit tuleb teha järeldus – paistab olema ERR-i lemmikpartei. Nähtavasti ERR soovib ka Eestisse samasugust ja samanimelist parteid. Põhjust on asja lähemalt uurida, millega on tegu? Muidugi, see viimane „uudis“ oli samuti VALE.  Kui isegi koguneski kunagi käputäis allakäinud naisi, et sellist parteid luua, ei ole see ilmselt uudis.
Niisiis samanimeline partei – Feministlik Initsiatiiv (rootsi k. Feministiskt initiativ) pidas äsja oma kongressi: 24-26. märtsini 2017 Västeråsis (Rootsi) ja valis parteile uue esimehe –  NEEGRI – negressi Victoria Kawesa Ugandast. See on Rootsi ajaloos esmakordne, kui neeger valitakse parteiesimeheks. Parteikaaslaste arvates on Victoria Kawesa „suurte teadmistega ja väga tark“. Ta on Rootsis uurija. Ta uurib geenust, on ülikoolis geenuseuurija (rootsi k. genusforskare). Mis asi see geenus siis on?
 Pilt 3. Igast naisest peab saama lesbi

  See on midagi, mida nimetatakse sooliseks võrdõiguslikkuseks (Eestis on samuti samanimeline ametnik), kuid juba kõrgtasemel. Oma vastse mustanahalise parteiesimehe „suurest tarkusest“ said rootslased eelproovi, kui esimees andis intervjuu Rootsi riiklikule telekanalile SVT-le. Ta kinnitas, et mitte kunagi ei tohi ühtegi Rootsi jõudnud nn  „pagulast“ maalt välja saata, kõigile tuleb koheselt alalised elamisload anda  – „pagulaste amnestia“.  Kui reporter küsis: „Aga kõige rängemad kurjategijad – vägistajad, mõrvarid, kas ka neid ei saa oma kodumaale tagasi saata?“ „Loomulikult ei saa, sest valgenahalisi rootslasi ju samuti Rootsist välja ei saadeta – kehtima peab võrdõiguslikkus,“ vastas Victoria kaljukindlalt. Sellest saab videolõiku näha SIIT:

https://www.youtube.com/watch?v=PXdHTOdcPEM
https://www.youtube.com/watch?v=n-Xnq8Bk9IY

Muidugi endine esimees Gudrun Schyman jäi mustanahalise oiviku kõrval teiseks parteiesimeheks, sest kodustatud neegrile üksinda, oleks seda ilmselt natuke liiga palju. Muideks, tema leiutas väga tõhusa ja omalaadse viisi kasvatamaks partei poolehoidu. (Siin on ERR-le idee, mida võib Eestis levitama hakata – feminismile lisaks). Nimelt ta joob end pildituks, jääb suvalises kohas magama ja siis k**eb end täis ja selle koha täis, kuhu oli magama jäänud. Vastav meedia kirjutab kõigest – suured ja rasvased pealkirjad. Partei populaarsus tõuseb nagu imeväel. Ta oli varem kommunist ja proovis veel avalikes kohtades rahatähtede põletamist, aga sellega ei läinud nii hästi.
 Pilt 4. Victoria Kawesa: „Rootslastel lasub mustanahaliste orjastamise ränk süü!“

 Partei programmis on vist muidki punkte, kui täisk**emine,  ja „kedagi ei tohi Rootsist välja saata“? Nimelt, kõik tuleb Rootsi vastu võtta, kes vaid tulla soovivad ja sinnamaani välja veavad. Mida teeks Rootsi kõigi nende „geenuseuurijatega“, ja kes neid seal üleval pidama hakkab? Need küsimused ei mahu Victoria Kawesa „suure tarkuse“ raamidesse. Kohustusliku seksuaalkasvatusega tuleb alustada juba lasteaias. Polügaamia tuleb seadustada – lesbide kari tahab olla omavahel seaduslikus abielus. Sõjavägi tuleb Rootsis terves tükis ära kaotada. Rootslased peavad lõpuks teadvustama, milline ränk mustanahaliste inimeste orjastamise süü neil lasub, ja kuidas nad peavad selle eest vastutama. Ilmselt on ainult ajaküsimus, millal me kuuleme ERR-i lainetelt eestlaste samasugusest süüst. Andmed on pärit netiküljelt toklandet – (rootsi k. lollidemaa).  Last, but not least, peab saabuma uus ja parem maailm,  kus igast naisest saab lesbi, igal naisel tuleb sellele „kõrgtasemele“ jõuda. Ainult üksikud hullud langevad nii madalale, et sehkendavad veel meestega (tähelepanu: meestega – mitte mehega), kaovad valged eurooplastest mehed, kes on süüdi „kõiges kurjuses, orjastamises ja sõdades“.

Aafrikast saabuvad uued ja paremad mehed  – armastusemehed. Pole kahtlust, et suur rahvusvaheline kuritegelik raha seda lollust varjatult tagant tõukab, nagu nn. Avatud Eesti Fondi. George Soros rahastas, ja ilmselt rahastab praegultki,  ühendust nimega „Femen“ – alasti täissoditud kehadega naised jooksevad lagedale ja teevad igatsugu lollusi. Tippsaavutus oli aastal 2014, kui nad  urineerisid  avalikult Ukraina saatkonna ees Pariisis Viktor Janukovõtši pildi peale. Aga pidage, hüütab ilmselt lugeja, inimeste üksteise vastu ülesässitamine soolistel, rassilistel, maailmavaatelistel jne alustel, kas see mitte seesama fašism ei ole, mille vastu heledad naishääled nii valjuhäälselt ja südilt võitlevad? Kas inimrühma ärakaotamisele õhutamine mitte kuritegu ei ole? Vaat, kui teed fašismi „õige asja“ eest, siis võid fašismi teha küll! Niimoodi on inimkond elanud viimased kaks tuhat või isegi viis tuhat aastat. Jüri Lina loengutel oleks pidanud käima, mitte igal õhtul telekat vahtima.
Pilt 5. Gudrun Schyman – pilapilt
Pilt 6. Feministlik Initsiatiiv: „Naised, kes magavad meestega on sooreeturid!
Pilt 7. Femeni „võitleja“

Allikad: new.euro-med.dk, nordfront.se, svt.se, toklandet.wordpress.com, Vikipeedia (rootsi k.), friatider.se

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP