RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 23. aprill 2017

Martin Helme Rail Balticu vastasel meeleavaldusel: ainus, mis liigutab poliitikuid, on hirm valimistel peksa saada!

„Ainus, mis liigutab poliitikuid, on hirm valimistel peksa saada,“ ütles Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme täna keskpäeval Tallinnas Vabaduse väljakul Rail Balticu vastaselt meeleavaldusel peetud kõnes.
“See on loomulikult ka meie erakonna üritus, aga nagu me siingi platsil näeme, nagu ka selle ürituse korraldamisel väga hästi nägime, on see nii suur teema, et see peaks olema erakondade ülene. See on kogu Eesti asi!”
Helme sõnul on Rail Baltic paratamatult poliitiline asi. „Maksuraha kulutamine nii pöörastes summades ja iga-aastane pealemaksmine ongi poliitiline asi. See puudutab meid kõiki ja see on otsus, mida ei saa teha eirates poliitilist protsessi,“ märkis Helme.
„Meil räägitakse Eestis, et ei ole raha koolide pidamiseks, ei ole raha päästekomandode pidamiseks, ei ole raha piirivalve pidamiseks, ei ole raha kiirabi jaoks. Ja siis tahetakse meile teha raudtee, mis on neli korda kallim, kui oli ERM. Viis korda kallim, kui oli Estonian Air ja nii edasi ja nii edasi. Ja nii igal aastal pärast ehitamist hakkame maksma mitte 10 miljonit nagu meile valitus valetab, vaid 50 miljonit! Kõik need asjad, mida ma loetlesin, on üksikuna võttes odavamad ja peaaegu kõik kambas võttes kokku odavamad kui need 50 miljonit! Meie ei ole sellega nõus.”
Helme jätkas: „Ma julgen teile väita, et ainus, mis liigutab poliitikuid, on hirm valimistel peksa saada! Hirm valimistel peksa saada on see, mis on takistanud kooseluseaduse rakendamise ja hirm valimistel peksa saada on see, mis takistab Rail Balticut! Valimistel näeme!”

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/martin-helme-rail-balticu-vastasel-meeleavaldusel-ainus-mis-liigutab-poliitikuid-hirm-valimistel-peksa-saada/

1 kommentaari:

Anonüümne 24. aprill 2017, kell 09:12  

Kui Estonian Airi pumbati kokku 120 miljonit eurot 7 aastaga siis uude Nordicasse juba kokku 92 miljonit eurot 1,5 aastaga.
43 miljonit stardiraha Nordicale. 32+ 11 2016 aadta augustis-kokku 43. 6 miljonit peale pankrotti reisijatele ja viimasena 25 laenu otsa LHV riihi garantiiga. Huvitav on see et kôik on vait sest kahjum otsa 15 miljonit eurot.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP