RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 15. aprill 2017

Prantsuse euroföderalistid, liberaalid ja sotsid teevad kõik, et Le Pen hävitada

Tundub, et Prantsusmaa vasakpoolsed, liberaalid, pseudokonservatiivid ja euroföderalistid teevad kõik endast oleneva, et hävitada Marine Le Peni maine ja kõrvaldada ta Prantsusmaa presidendivalimistelt.

Rahvusrinde juhi Marine Le Pen`i võimalik võit Prantsusmaa valimistel on teinud ärevaks kõikvõimalikud sotsid, föderalistid, nn konservtiivid, liberaalid, et pigem ollakse valmis andma võim kasvõi araablastest immigrantidele kui rahva poolt armastatud ja peavooluküsitlustele (seal on numbrid brüsselikuulekad) vastanduvates alternatiivuuringutes kindlalt juhivale Le Penile.
Sestap otsitakse kõiki seadusandlikke auke ja võimalusi, et Rahvsurinde juht valimistelt kõrvaldada. Üheks päästvaks õlekõrreks võib taoliste “tagurlaste” jaoks osutuda Prantsuse seadusandlus.
Prantsuse prokuratuur tahab Euroopa Parlamendilt presidendikandidaadi Marine Le Peni puutumatuse tühistamist seoses juurdlusega europarlamendi vahendite väärkasutamise suhtes, ütlesid justiitsallikad reedel.

Vastav nõue tehti eelmise kuu lõpul pärast seda, kui Le Pen keeldus 10. märtsil europarlamendi saadiku puutumatusele viidates ülekuulamisest. Le Penilt taheti esitada küsimusi oma erakonna Rahvusrinne (FN) parlamendisaadikute abide töökohtade kohta. Uurijad küsitlesid veebruaris seoses Euroopa Parlamendi kulutuste juurdlusega Prantsuse presidendikandidaadi Marine Le Peni ihukaitsjat ja parlamendiabi.

Euroopa Parlament kahtlustab, et FN kasutas parlamendi raha Le Peni assistendi Catherine Griset’ ja tema ihukaitsja Thierry Legieri tasustamiseks parteitöö eest Prantsusmaal. Juhtumiga tegelevad Prantsuse uurijad korraldasid eelmisel kuul Pariisi lähistel partei peakorteris läbiotsimise, et teha kindlaks, kas FN maksis kokku 20 assistendile töö eest mujal kui europarlamendis.

Le Peni sõnul on säärane juurdlus “normaalne” ning lisas, et “pole selle pärast üllatunud”. Prantsuse presidendivalimised algavad üheksa päeva pärast.

UU (allikad AFP ja BNS)
FOTO: AFP/Reuters

Allikas: http://uueduudised.ee/valismaa/prantsuse-eurofoderalistid-liberaalid-ja-sotsid-teevad-koik-et-le-pen-havitada/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP