RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. aprill 2017

Põgenike vastuvõtmisele kulus Eestil mullu üle 2,5 MILJONI EURO!

Rahandusministeeriumist kinnitas, et meil kulus 2016. aastal pagulaste vastuvõtmisele 2,7 miljonit eurot. Euroopa Liidult saadud raha moodustab sellest summast umbes 17 protsenti vahendab Õhtuleht.
Eesti kulutused puudutavad Kreekast ja Türgist ümberpaigutatavaid inimesi. Raha nõuavad näiteks taustakontroll, küsitlused, saabujate kohanemisprogramm, tugiisiku- ja tõlketeenus ning eesti keele õpe. Kvoodipõgenike tugiisikuteenust rahastab sotsiaalministeerium. 
Kapo kulud – saladus 
"Kui kaitse saaja saabub iseseisvalt Eestisse, siis saadakse raha vabatahtlikkuse alusel ja omavahenditest," märgib Eesti ­Pagulasabi MTÜ juhataja Eero Janson. Saabuvate inimestega tegelemine on küll jagatud mitme ministeeriumi vahel, aga lõviosa on siseministeeriumi kanda.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehest

 

Allikas:https://mustaduudised.blogspot.com.ee/2017/04/pogenike-vastuvotmisele-kulus-eestil-mullu-ule-2-5-miljoni-euro.html?spref=fb

 

2 kommentaari:

Anonüümne 4. aprill 2017, kell 20:07  

Samal ajal kui haiglad kerjavad niigi vaeselt rahvalt raha , et mingit aparaati osta raiskab meie valitsus 2,7 miljonit eurot mingite võõraste peale!!! Selline valitsus tuleb maha võtta maksku mis maksab isegi kui see peaks tähendama kodusõda!!!

Anonüümne 5. aprill 2017, kell 10:56  

Käputäis pool-eestlastest e-tamisega võimu haaranud rahvale vaenulikku seltskonda ei suuda 1 miljon inimest võimult kõrvaldada, rahvale tekitatud kahjude hüvitamist sisse nõuda ja puuri pista? See on uskumatu fenomen.Mida oodatakse?Mahviasarnased struktuurid kõrvaldavad skeemitamisega üüratuid rahva poolt teenitud summasid -ikka veel vähe, on vaja makse tõsta? Müüdav riigivõim kardab neid korrale kutsuda?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP