RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. juuli 2018

Kanada ülemkohtu otsus annab tunnistust ideoloogilise diktatuuri laienemisest

Lugupeetud Matti Ilves!
 
Mõne nädala eest avaldasime Objektiivis terve rea artikleid, mis juhtisid tähelepanu Kanada ülemkohtu väga problemaatilisele otsusele.

Seda teemat ei kajastanud mitte ükski teine Eesti meediaväljaanne, olgugi et tegu on märgilise kaasusega, mis annab selget tunnistust ideoloogilise diktatuuri laienemisest Lääne kultuuriruumis ning mida on seega hoiatusena väga oluline tähele panna.

Kokkuvõtlikult öeldes otsustas Kanada kõrgeim kohus häältega 7:2, et kristlik ülikool Trinity Western University ei tohiks nõuda oma õppejõududelt ja üliõpilastelt kinni pidamist kristlikest moraalsetest põhimõtetest ning et kui ülikool seab oma plaanitavas õigusteaduskonnas sisse sellised nõuded, võivad riigis tegutsevad advokatuuri laadsed õigusühingud keelduda selle teaduskonna lõpetajatele advokaadina tegutsemiseks vajaliku litsentsi väljastamisest.

Markus Järvi kommentaar:http://objektiiv.ee/nadalakommentaar-kanada-ulemkohus-trambib-usu-ja-uhingute-moodustamise-vabadusel/

Objektiivi juhtkiri samal teemal:
http://objektiiv.ee/juhtkiri-kanada-ulemkohus-voi-lgbt-tribunal/

Antud kaasuse näol on tegu hea näitega sellest, kuidas nn seksuaalvähemuste õiguste kaitse loosungi varjus võtab ühiskonnas maad ideoloogiline diktatuur ehk olukord, kus teatud ideoloogilise programmi jõustamise nimel sõidetakse ülejäänud ühiskonna elementaarsetest kodanikuõigustest ja -vabadustest julmalt üle.

Nagu Objektiivi juhtkirjas sedastatud:

"Igal juhul on see juhtum taaskord selgeks näiteks, milline on homoradikaalide nägemus sallivusest, kui vastakuti asetatakse ülejäänud ühiskonna südametunnistus- ja tegutsemisvabadus ning nende kitsa huvigrupi “õigused”. Kõik peavad taanduma ja oma vabadustest loobuma, kui teisel kaalukausil on LGBT-maffia väärastunud võrdsus- ja võrdõiguslikkuse põhimõte."

Ühelt poolt soovitan Teil ülalpool osutatud käsitlusi vaadata, kuulata ja lugeda, sest teema on sisuliselt tõesti oluline ja huvitav. Teiselt poolt on teema käsitlemine meie portaalis järjekordseks kinnituseks Objektiivi vajalikkusest, et meie kultuuri suundumuste seisukohast kriitilise tähtsusega sündmused ei jääks avalikus inforuumis üldse tähelepanuta.

See, milliseid uudiseid viimasel ajal Kanadast laekub, näitab et nimetatud riigist on saanud revolutsioonilise ideoloogia juurutamisel üks maailma juhtivaid jõude. Siin on vaid mõned näited:

http://objektiiv.ee/homoseksualismi-kritiseerinud-kanada-kristlast-ahvardab-kuni-kaheaastane-vangistus/

http://objektiiv.ee/kanada-kohus-kuulutas-poluamoorse-trio-lapse-vanemateks/

http://objektiiv.ee/kanada-lastearstid-sugu-voib-paeva-jooksul-muutuda/

http://objektiiv.ee/kanada-korrigeeris-humni-sooneutraalseks/

Teatavasti on Kanada juba pikemat aega toetanud ka Eestis soo- ja seksuaalidentiteedi hälvete propageerimist. Juba kooseluseaduse läbisurumise protsessi alguses heisati oma saatkonnahoone fassaadile suur vikerkaarelipp, et omalt poolt toetust avaldada. Just eile kirjutati aga Delfis, et ka Rakveres toimuvat homofilmide festivali toetab just nimelt Kanada saatkond Eestis.

http://kinoveeb.delfi.ee/uudised/lgbti-filmifestivali-festhearti-film-jouab-eestisse-kanada-saatkonna-toel?id=82940197

Selline ideoloogiline imperialism on kahtlemata õõvastav ning üks väärikas riik ei tohiks sellega leppida. Vähim, mida omalt poolt saame teha, on mitte probleemi suhtes silmi kinni pigistada ja seda selgelt teadvustada.

Lõpetuseks olgu veel mainitud, et juulikuus tegutseb Objektiiv piiratud mahus, kuna tõmbame veidi hinge. Tavapärasesse töörütmi naaseme augustikuu alguses.

Ilusat suve soovides

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP