RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 23. juuli 2018

MATTI ILVES: SPORDIS ON ASUTUD SÜÜDISTAMA RAHVUSVÕITKONDI

Esimist taolist süüdistust, et Norra käsipallinaiskond on liialt norrapärane kuulsin juba ammu, sellest kirjtasin SIIN. Sellise süüdistuse pildusid õhku (2015.a.) aga norralased ise ja seda sai võtta kui lihtsalt üliagarate multikultilaste karjatust.
 Aga nüüd paistab, et taoliste süüdistuste pildumine muutub lausa üleilmseks. "Õhtulehes" ilmus artikkel pealkirjaga "KAS TÕESTI? Prantsusmaa antirassistid: Horvaatia meeskond on liiga valge", seda lugege SIIT. Prantslaste enda jalgpallimeeskond koosneb üle poole nüüd neegritest.
Selline prantsuse antirassistide süüdistus Horvaatia vastu levis aga kulutulena üle maailma. Paistab, et selliste süüdituste levimine üle ilma oligi vasakpoolsete multikultuurlaste ja antirassistide eesmärk.

Nüüd võib aga tõsisesse paanikasse sattuda meie kultuuriminister Indrek Saar, olgugi et sotsid on öelnud põhiseaduse vastaselt, et rahvusriik kuulub hävitamisele ja on üldse üks ebainimlik düstoopia, jääb spordis sellest väheks.
Meie edukaim võistkondlik spordiala on kindlasti meeste võrpall - kuldliiga võit, aga kust võtta võrkpalli neegreid? Sest isegi multikultuurse USA võistkond koosneb rõhuvas osas valgetest.
Jaa, Saarel seisab ees tõesti raske ülesanne, mida isegi "andekatel sotsidel" pole võimalust lahendada.
___________
Anti Poolamets: Head sõbrad, kas pettus või rahvuskoondise mäng nagu muiste? Väljavõtteid prantslaste võidumeeskonnast...
Allikas: Facebook



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP