RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 30. juuli 2018

Mis on Eestist saanud – Kaitsevägi tunnustas Sinimägedes okupante siltidega “Eesti rahvas mälestab!”

Okupante mälestavad võimurid, kas te julgete veel nendele meestele silma vaadata?

Kõigi nende “kasulike idiootide”-süüdistuste taustal jäi Eesti ühiskonnale vist märkamata see, kuidas riik ja tema Kaitsevägi sülitasid näkku neile Eesti sõjameestele, kes võitlesid 1944. aastal Sinimägedes pealetungivate Nõukogude okupantide vastu.
Kaitseväe esindajad asetasid laupäeva hommikul pärjad Ida-Virumaal asuvale Sinimägede memoriaalile ja langenud punaarmeelaste mälestustähisele Teise maailmasõja lahingutes langenute ja kannatanute mälestuseks, kirjutab ERR.

Memoriaalide juures pidas langenutele hingepalvuse kaitseväe vanemkaplan kolonelleitnant Aivar Sarapik. Pärgadega peetakse meeles kõiki Sinimägedes langenud sõjamehi sõltumata sellest, mis vormis nad võitlesid. Samuti mälestatakse lahingute tõttu surma saanud ja kannatanud tsiviilelanikke.
ERR-i loo juures asuval esimesel fotol on mälestusmärgil “вечная слава героям” ja sealsamas pärg leinalindiga “Eesti rahvas mälestab!” Kas võib veel suuremat küünilisust kohata – nende “герои” ei ole Eesti kangelased?!

Jah, komme austada kõiki sõdades langenuid on levinud kogu Euroopas. Aga mälestada võrdselt neid, kes Narvatagusest saati olid okupandid, kes sisuliselt hävitasid Narva linna ja pommitasid segi Tallinna, kes ajasid metsades taga eestlastest metsavendi ja sundisid autokastidesse küüditatuid, ning neid, kes Sinimägedes võitlesid küll Saksa mundris, kuid selle eest, et Pika Hermanni torni heisataks sinimustvalge lipp – no see on üle mõistuse!

“Eesti rahvas mälestab!”? Ratase valitsuse “kasulikud idioodid”, kelle nimel te esinete? Eesti rahvas ei mälesta Sinimägedes Eesti kaitsjaid rünnanud sovjette, kes hiljem Saksamaal vägistasid miljoneid naisi! Võib-olla Eesti venelased mälestavad, kuid mitte eestlased! Teine kord kirjutage lindile “Jüri Ratas ja Keskerakond mälestavad!”

Kahju Kaitseväest, kus teenib palju eestimeelseid noori mehi, keda pannakse sundseisu – neil tuleb sülitada näkku oma vanaisadele, kes sõdisid okupantide vastu! Kahju on ka kaplanitest, kes annavad õnnistuse võõraste lippude all sõdinutele. Kogu see Kremli kummardamine sai alguse globalistist kindralist Riho Terrasest ja teda protežeerivast president Kaljulaidist – varem tähendas Sinimägedes langenute mälestamine ainult neid, kes tahtsid Eesti iseseisvust taastada. Ega see kord esimene ole – tänavu Teise maailmasõja lõpu tähistamise päeval pandi samasuguste lintidega pärjad ka Pronkssõduri jalamile, kes veel 10 aastat tagasi piltlikult võttes sõdis Eesti riigi vastu!
Olgu see juhtkiri hoiatuseks kõigile neile, kes otsivad “Kremli kasulikke idioote” EKRE ridadest – rahvuskonservatiivid ei ülista punasõdureid, seda teevad võimulolijad, ja mis võiks veel “Suurt Isamaasõda” ja “Euroopa vabastamist” idealiseerivale Kremlile rohkem meeltmööda olla, kui riiklikul tasemel okupatsiooni tunnistamine!

Lisatud EKRE Riigikogu saadiku Henn Põlluaasa FB-postitus: “Kui pöördusin Sinimägede mälestusürituse korraldajate poole küsimusega, kas saaksin ise ja ka EKRE esimees pidada seal tervituskõne, vastati, et see ei ole võimalik ja sõna ei saa ka mitte ühegi teise erakonna esindajad ega poliitikud, sest see olevat ohtlik (sic!) ja pealegi on valimised varsti tulemas. Urmas Reinsalu (I) sai aga korraldajate kinnitustele vaatamata sõna. Ma ei taha seda pikemalt kommenteerida, aga see ei ole sugugi ilus. Süvariik tegutseb jälle.”

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/juhtkiri/mis-on-eestist-saanud-kaitsevagi-tunnustas-sinimagedes-okupante-siltidega-eesti-rahvas-malestab/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP