RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. juuli 2018

Siinsel rahval on vaja kartellist lahti saamiseks ühtset rusikat!

Ei väsi korrutamast, et siinsel rahval on vaja kartellist lahti saamiseks ühtset rusikat!
Igasugune killustamine on kurjast. Kartell näinud alati vaeva- loonud igasuguseid projektparteisid- "rohelisi-lillasid-vikerkaarevärvilisi-numbrilisi ja muusuguseid". Rohujuurika tasandilt rusika killustamine ei leia toetust mitte. Ka siis mitte kui väljaüteldust aru ei saada ning solvutakse sõnade pääle kui jutt käinud ja käib ainult tegudest, millistel ka reaalselt mõju.

Kui tegemisel järjekordne kartelli projektpartei, "Eesti 200", just selleks, et killustada rusikat, siis ei saa sallida loosungeid, millistel ei saba ega sarvi, ja millistega kasvõi siiras usus soovitakse luua samaväärset ühtse rusika killustajat. Killud reeglina jäävad lävepaku taha. Ka siis kui killud loosungitega tahavad lävepakku kaotada, sest need lävepakud ja muud kartelli juurikaid kasvatanud nähtused ei kao enne kui rusikas need kaotab, täiesti demokraatiliselt olemasoleva seadusandluse järele- häälteenamusega Riigikogus.

Nõnda et- palun ärge hoolitsege muu eest, kui vaid selle, et see rusikas saaks kaalukam kui kunagi enne ja ühtsem kui kunagi enne! Mitmesuguste loosungitega, millised äravahetamiseni sarnased rusika seisukohtadega, saab ainult üle lävepaku ulatuvat rusikat kergemaks.

Sellist ei peaks selgitama täiskasvanud inimestele, aga vajadus kahjuks lausa karjunud näkku. Sest jah- sõna on vaba, aga vastutus on kah, ja kah vaba. Valikud on kah vabad. Kõigil on vaba valik, kas pärast viiakse hauale lilli või... käiakse kusel.

Allikas: Kuldar Pärt, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP