RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. juuli 2011

Balti riigid peaks looma oma Mossadi


Ärge muretsege, need ei ole juudid keda NKVD tapab!
Nagu Austria käitumisest järeldada võib, ei huvita Euroopat kommunistidest inimsusevastaste kuritegude toimepanijate karistamine karvavõrdki. Ainult mokaotsast poetatakse vahest mõni silmakirjalik kommunismivastane loosung ja sinna see asi jääb. Euroopa kardab Venemaad, ta on huvitatud Venemaaga äri tegemisest ega taha neid suhteid rikkuda. Venemaal on aga kõik, ka äri poliitikaga seotud. Nii sitsivad ka Euroopa riigid Venemaa ees ega tee midagi tõsiseltvõetavat tema vastu. Kommunistidest mõrtsukaid ei jahi keegi.
Ainult juutidel on õigus jahti pidada ja kohut mõista väidetavate natsikurjategijate üle. Aga kõik teised rahvad, eriti bltlased, olgu vait. Nemad ei ole täisväärtuslikud inimesed.
Mis on üks surnud baltlane võrreldes surnud juudiga - ei midagi! Selline mulje jääb, kui vaadata, kui agaralt vanuritest natsikurjategijaid jahitakse ja juute kaitstakse.
Peale sõda, mil paljud riigid ei soovinud juutide tõestamatute süüdistuste alusel endisi natse välja anda, alustas Iisraeli salapolitsei Mossad ebaseaduslikke inimeste röövimisi ja tapmisi. Lihtsalt mindi sinna riiki, kus nende ohver elas ja kas mürgitati, pooodi üles, lasti maha, lavastati õnnetus või likvideeriti kuidagi teisiti ta ära.
Seda Mossadi stiili peaksid ka Balti riigid järgima hakkama. Pole mõtet oodata abi Läänest, sest nemad on meid alati Venemaale maha müünud. Neist pole kommunistidest kurjategijate püüdmisel ja kohtu ette toomisel mingit abi. Balti riikidel tuleb ise hakata endisi Vene sõjaväelasi, küüditajaid ja muid mõrtsukaid jahtima ja kohapeal vagaseks tegema. Paljud neist on juba vanadusse surnud, kuid paljud elavad veel ja naudivad kangelase staatust. Need tuleb vaikselt maha lüüa, vahendeid valimata. Las õiglus võidutseb!
Paraku on karta, et see kõik unistuseks jääbki, sest ka meie juhid pole tegelikult huvitatud kommunistidest kurjategijate karistamisest ja Venemaaga võimalikku konflikti minemisest.
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP